مقاله دکتر رضا قرائی عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری  و حمیدرضا یزدی به عنوان مقاله برتربیست و پنجمین کنفرانس هسته‌ای ایران شناخته و موفق به کسب جایزه استاد شهید دکتر شهریاری شد.

گفتنی است ۲۵۰ مقاله به دبیرخانه علمی این کنفرانس ارسال شده بود که با هدف گرامیداشت شهدای هسته ای جایزه ای در این کنفرانس با عنوان جایزه شهید شهریاری به عنوان شهید عرصه هسته ای به ارائه دهندگان ۵ مقاله ی برتر اهدا شد.

بیست و پنجمین کنفرانس هسته‌ای ایران با هدف بومی‌سازی دانش فنی مورد نظر در صنعت هسته‌ای و توسعه علم و فناوری هسته‌ای در ۹ محور: آشکارسازی پدافند غیرعامل هسته‌ای، پرتو پزشکی، پلاسما و همجوشی هسته‌ای، راکتور و نیروگاه‌های هسته‌ای، شتاب‌دهنده‌های ذرات، فیزیک هسته‌ای، کاربرد پرتو‌ها و مواد و ایزوتوپ‌های پایدار، اسفند۹۷ در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهربرگزار شد.

Source: خبر