راهنمای ثبت نام

ضمن تبریک موفقیت شما  ، از این که دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه‌ی تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را به این دانشگاه خوش آمد می‌گوییم.

لطفاً جهت ثبت نام به نکات زیر توجه فرمائید :

*** تأیید ثبت نام به منظور خواندن و قبول تمام قوانین دانشگاه (آموزشی، فرهنگی و … ) می باشد.***

۱- جهت ثبت نام موقت برروی عبارت مربوطه «جهت ثبت نام اینجا را کلیک نمائید» در صفحه اصلی سایت دانشگاه کلیک نموده و درپنجره باز شده نسبت به درج کد ملی خود اقدام نمائید.

اطلاعات شخصی  پنجره بعدی برروی منوی شخصی کلیک نموده ودر قسمت زیرین این پنجره نسبت به تکمیل اطلاعات شخصی اقدام نمائید.

2

* توجه داشته باشید که تکمیل اطلاعات شخصی ضروری بوده و بایستی تمامی فرم ها( اطلاعات فردی ، تحصیلی، بستگان، اجتماعی ، ثبت مشخصات لاتین، فعالیتهای فرهنگی – هنری – ورزشی و … ) تکمیل و پس از تائید نهایی ( پس از تائید نهایی اطلاعات شما قابل تغییر نمی باشد ) سیستم به شما شماره‌ی دانشجویی و رمز عبور خواهد داد.

نمونه‌ی ثبت‌نام اشتباه در منوی تایید نهایی

در صورت ثبت‌نام ناقص اگر نسبت به رفع اشکالات گرفته شده توسط سیستم اقدام ننمایید ثبت نام شما در دانشگاه (هنگام گرفتن کارت تغذیه، کارت دانشجویی و انتخاب واحد) با اشکال مواجه خواهد شد.

تذکر مهم : پس از اتمام ثبت نام حتما دکمه خروج را بزنید و از سیستم خارج شوید.

۱- در صفحه اصلی سایت دانشگاه برروی منوی پورتال دانشجویی کلیک نموده و در پنجره باز شده شماره دانشجویی و رمز ورود (کد ملی بدون صفر اول) خود را وارد نمایید.

با توجه به اینکه انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی و کاردانی  در نیمسال اول توسط گروه آموزشی انجام شده، نیاز به انتخاب واحد نبوده، اما در نیمسال‌های بعد بایستی از طریق گزینه انتخاب واحد در صفحه مزبور، اقدام نمایید. ضمناً می‌توانید برنامه‌ی کلاسی خود را بخش اطلاعیه های سایت دانشگاه دریافت نمایید.

پرداخت الکترونیکی:

پذیرفته شدگان نوبت دوم لازم است از طریق منوی مالی در صفحه شخصی خود (پنجره فوق) هزینه خواسته شده  را به صورت الکترونیکی پرداخت و کد رهگیری آن را در روز ثبت نام قطعی و تحویل مدارک ارائه نمایند.

*** لازم به ذکر است در صورت عدم پرداخت هزینه خواسته شده، هیچ گونه انتخاب واحدی برای دانشجویان صورت نمی گیرد ***

12

نوشته شده در: