درباره دانشگاه | رشته های تحصیلی | تقویم آموزشی
پنج شنبه 1 آبان 1393

راهنمای ثبت نام

تعداد بازدیدها:323

ضمن تبريك موفقيت شما  ، از اين كه دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه‌ي تحصيلات خود انتخاب نموده ايد، بسيار خرسنديم و ورود شما را به اين دانشگاه خوش آمد مي‌گویيم.

لطفاً جهت ثبت نام به نكات زير توجه فرمائيد :

*** تأیید ثبت نام به منظور خواندن و قبول تمام قوانین دانشگاه (آموزشی، فرهنگی و … ) می باشد.***

1- جهت ثبت نام موقت برروي عبارت مربوطه «جهت ثبت نام اينجا را كليك نمائيد» در صفحه اصلي سايت دانشگاه كليك نموده و درپنجره باز شده نسبت به درج كد ملي خود اقدام نمائيد.

اطلاعات شخصي  پنجره بعدي برروي منوي شخصي كليك نموده ودر قسمت زيرين اين پنجره نسبت به تكميل اطلاعات شخصي اقدام نمائيد.

2

* توجه داشته باشيد كه تكميل اطلاعات شخصي ضروري بوده و بايستي تمامي فرم ها( اطلاعات فردي ، تحصيلي، بستگان، اجتماعي ، ثبت مشخصات لاتین، فعالیتهای فرهنگی – هنری – ورزشی و … ) تكميل و پس از تائيد نهايي ( پس از تائيد نهايي اطلاعات شما قابل تغيير نمي باشد ) سيستم به شما شماره‌ي دانشجويي و رمز عبور خواهد داد.

نمونه‌ی ثبت‌نام اشتباه در منوی تایید نهایی

در صورت ثبت‌نام ناقص اگر نسبت به رفع اشکالات گرفته شده توسط سیستم اقدام ننمایید ثبت نام شما در دانشگاه (هنگام گرفتن کارت تغذیه، کارت دانشجویی و انتخاب واحد) با اشکال مواجه خواهد شد.

تذکر مهم : پس از اتمام ثبت نام حتما دکمه خروج را بزنيد و از سيستم خارج شويد.

1- در صفحه اصلي سايت دانشگاه برروي منوي پورتال دانشجويي كليك نموده و در پنجره باز شده شماره دانشجويي و رمز ورود (کد ملی بدون صفر اول) خود را وارد نمایيد.

با توجه به اينكه انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی و کاردانی  در نيمسال اول توسط گروه آموزشی انجام شده، نياز به انتخاب واحد نبوده، اما در نيمسال‌هاي بعد بايستي از طريق گزينه انتخاب واحد در صفحه مزبور، اقدام نمایيد. ضمناً می‌توانید برنامه‌ی کلاسی خود را بخش اطلاعیه های سایت دانشگاه دریافت نمایید.

پرداخت الکترونیکی:

پذیرفته شدگان نوبت دوم لازم است از طریق منوی مالی در صفحه شخصی خود (پنجره فوق) هزینه خواسته شده  را به صورت الکترونیکی پرداخت و کد رهگیری آن را در روز ثبت نام قطعی و تحویل مدارک ارائه نمایند.

*** لازم به ذکر است در صورت عدم پرداخت هزینه خواسته شده، هیچ گونه انتخاب واحدی برای دانشجویان صورت نمی گیرد ***

12

نوشته شده در: