راهنمای ثبت نام دکتری

ضمن تبريك موفقيت شما  ، از اين كه دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه‌ي تحصيلات خود انتخاب نموده ايد، بسيار خرسنديم و ورود شما را به اين دانشگاه خوش آمد مي‌گویيم.

لازم است پذیرفته شدگان دوره دکتری پس از مطالعه راهنمای زیر می توانند  ثبت نام الکترونیکی خود را از روز ۳شنبه (۱۹ شهریورماه) ساعت ۹ صبح لغایت پایان وقت اداری روز ۴شنبه (۲۰ شهریورماه)  انجام دهند.

لطفاً جهت ثبت نام و انتخاب واحد به نكات زير توجه فرمائيد :

*** تأیید ثبت نام به منظور خواندن و قبول تمام قوانین دانشگاه (آموزشی، فرهنگی و … ) می باشد.***

۱- جهت ثبت نام موقت برروي عبارت مربوطه «جهت ثبت نام اينجا را كليك نمائيد» در صفحه اصلي سايت دانشگاه كليك نموده و درپنجره باز شده نسبت به درج كد ملي خود اقدام نمائيد

اطلاعات شخصي  پنجره بعدي برروي منوي شخصي كليك نموده ودر قسمت زيرين اين پنجره نسبت به تكميل اطلاعات شخصي اقدام نمائيد.

* توجه داشته باشيد كه تكميل اطلاعات شخصي ضروري بوده و بايستي تمامي فرم ها( اطلاعات فردي ، تحصيلي، بستگان، اجتماعي ، ثبت مشخصات لاتین، فعالیتهای فرهنگی – هنری – ورزشی و … ) تكميل و پس از تائيد نهايي ( پس از تائيد نهايي اطلاعات شما قابل تغيير نمي باشد ) سيستم به شما شماره‌ي دانشجويي و رمز عبور خواهد داد.

نمونه‌ی ثبت‌نام اشتباه در منوی تایید نهایی

در صورت ثبت‌نام ناقص اگر نسبت به رفع اشکالات گرفته شده توسط سیستم اقدام ننمایید ثبت نام شما در دانشگاه (هنگام گرفتن کارت تغذیه، کارت دانشجویی و انتخاب واحد) با اشکال مواجه خواهد شد.

تذکر مهم : پس از اتمام ثبت نام حتما دکمه خروج را بزنيد و از سيستم خارج شويد.

۱- در صفحه اصلي سايت دانشگاه برروي منوي پورتال دانشجويي كليك نموده و در پنجره باز شده شماره دانشجويي و رمز ورود (کد ملی) خود را وارد نمایيد.

مدارک لازم جهت تحویل به اداره آموزش متعاقباً اعلام خواهد شد.