برگزاری اردوی دفتر نهاد با اعضای هیأت علمی

اردوی تفریحی اعضاي هيأت علمي دانشگاه به دعوت دفتر نهاد رهبری به مناسبت پایان سال تحصیلی و گرامیداشت اعیاد شعبانیه  در اردوگاه تفریحی شهید پروانه با حضور بيش از ۸۰ نفر از اساتید به همراه خانواده برگزار شد.

.

.                                                                                      IMG_4720(FILEminimizer)     IMG_4726(FILEminimizer)

سخنرانی حجت الاسلام دکتر وحید و دکتر مهدوی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی پیرامون طب سنتی، مسابقه قرآنی برای فرزندان اساتید با جوایز فرهنگی و اجراي تواشیح از جمله برنامه هایی بود که در این اردو برگزار شد.

حجت الاسلام دکتر خاتمی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با تقدیر از حضور اساتید در این محفل دوستانه، برگزاري اين اردوها را در راستاي ترويج فرهنگ اسلامي و تالیف و نزديکي قلوب عنوان کرد.

در پايان نيز هدايايي به رسم يادبود تقدیم اساتید شده و اردو با صرف شام پایان یافت.