رئيس دانشگاه در آيين افتتاح دبيرخانه کنگره سربداران: از اين که اين رسالت بر دوش دانشگاه حکيم نهاده شد، به خود مي باليم.

رئيس دانشگاه حکيم سبزواري در آيين افتتاح رسمي دبيرخانه کنگره بين المللي نهضت سربداران، با اشاره به جايگاه اين دانشگاه در منطقه به عنوان قطب علمي – پژوهشي شمال شرق کشور و دومين دانشگاه بزرگ استان، علم و تعهد را دو شاخصه اصلي و دو بال بالا برنده آن برشمرد که باعث گرديده تا اين رسالت خطير رار بر دوش بگيرد، ” رسالتي که هرچند بر دوش ما بزرگ و سترگ است اما سراسر حلاوت است و شیرینی، چون فزاینده دانش و تعهد آگاهانه از سرچشمه جوشان نهضت سربداران است.”

.

DSC_0013     SONY DSC

.

دکتر جواد حدادنيا، همچنين افزود:

” خوشحالیم که میزبانی متولیان فرهنگی این مرز و بوم و بزرگترین قیام شیعی کشور را برعهده داریم، این کنگره امروز با حضور مقام عالی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح خواهد شد تا با عنایت پروردگار در سال ۹۴ در بخش هاي مختلف عملياتي و با کيفيتي که در خور نام آن و نيز دانشگاه حکيم است، برگزارشود.”

رئيس دانشگاه،‌ نهضت مردمي و شيعه سربداران را الگويي پايدار و ارزشمند برای نهضت های جهان دانست، که آن الگوی عميق غیرت مندی و عدم ذلت پذیری است.

دبير کنگره بين المللي سربداران، افزود:

” تغییر در بسط زندگی مردم منجر به فراموشی افتخارات گذشته شان نمی شود بلکه گره خوردگی عمیق فرهنگی و اعتقادی که با اجداد خود دارند، باعث مي شود که تا همیشه این قیام در انديشه و فرهنگ آنان جاري و ساري باشد.”

دکتر حدادنیا همچنين با اشاره به سالگرد دکتر شریعتی اظهارداشت: ” این روحیه ی عدم ذلت پذیری در قلم یکی از ماندگاران این شهر به نام دکتر شریعتی دیده می شود که بوی اعتراض مکتب شیعه را در برابر ظلم و ستم اهتمام ورزیده است، زنده نگه داشتن یاد و خاطره این بزرگان امری فرض گونه است.”

شايان ذکر است که به حول و قوه الهي، کنگره بين المللي نهضت سربداران در سال ۱۳۹۴ در بخش هاي مختلف علمي، پژوهشي، فرهنگي، هنري و … در دانشگاه حکيم سبزواري برگزار خواهد شد.