ارائه تسهيلات ويژه به پذيرفته شدگان برتر آزمون سراسري

ارائه تسهیلات ویژه به پذیرفته شدگان برتر آزمون سراسری که در دانشگاه حکیم سبزواری ادامه تحصیل دهند.

دکتر جواد حدادنیا، رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در حاشیه جلسه برگزاری اولین همایش بزرگ معرفی رشته های تحصیلی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، ضمن اعلام خبر فوق افزود:

” با تلاش بسیار و به منظور ترغیب و تشویق دانش آموزان و داوطلبان برتر ورود به دانشگاه ها که در آزمون ورودی امسال رتبه زیر ۱۰۰ را کسب نموده و براي ادامه تحصيل دانشگاه حکيم سبزواري را انتخاب نمايند، طی مصوبه ای اين دانشگاه ماهیانه مبلغ ۵ میلیون ریال به عنوان کمک بلاعوض و حقوق به مدت ۴ ترم برای این داوطلبان لحاظ خواهد نمود.”

دکتر حدادنیا همچنین اضافه کرد:

” دانشگاه حکيم سبزواري با تلاش بسيار و پيگيري هاي مجدانه، جزو پيشگامان اجراي اين مصوبه در سطح کشور است و ما امیدواریم که در سال های آتی نیز با ارائه تسهیلات بهتر و بیشتر بتوانیم در جذب داوطلبان برتر و نخبه آزمون سراسری گام های مهم تری برداریم.