برگزاري اولين دوره آموزشي آشنايي با راهکارهاي بهينه سازي مصرف انرژي در دانشگاه حکيم سبزواري

اولين دوره آموزشي ” آشنايي با راهکارهاي بهينه سازي مصرف انرژي” ويژه دانشگاه هاي منطقه ۲ و ۸ کشور (بالغ بر ۴۰ دانشگاه) با همکاري کارگروه بهينه سازي مصرف انرژي و انرژي هاي تجديد پذير وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دانشگاه حکيم سبزواري و شرکت بهينه سازي مصرف سوخت، پس از دو روز برگزاري کارگاه هاي آموزشي در تالار دانشکده مهندسي نفت و پتروشيمي به پايان رسيد.

.

دکتر حسين بخشي، دبير کميته عمراني دانشگاه‌هاي منطقه ۸ و مدير طرح‌هاي عمراني دانشگاه حکيم سبزواري با بيان اينکه هدف از تشکيل مناطق هشتگانه عمراني کشور توسط اداره کل عمران وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، ۴ عامل مهم پيشرفت و توسعه دانش فني کارشناسان دفاتر فني ـ ارتقاء کيفي فعاليت‌ها و طرح‌هاي عمراني ـ نظارت بهتر و دقيق‌تر بر پروژه‌هاي عمراني و تبادل‌ نظر و انتقال تجربيات دانشگاه‌هاي مختلف مي باشد، آموزش و بروز کردن مباحث مرتبط علمي و آموزشي کارشناسان دفاتر فني و نيز با توجه به ضرورت و اهميت بحث انرژي و نياز به اصلاح الگوي مصرف انرژي در کشور به‌ خصوص در دانشگاه‌ها به‌عنوان مراکز فرهنگ‌سازي و توليد علم و دانش و بحث انرژي، بهينه‌سازي و صرفه‌جويي و استفاده از انرژي‌هاي تجديدپذير را، از دغدغه‌هاي اصلي اداره کل عمران وزارت متبوع دانست.

دکتر بخشي همچنين با اشاره به رسالت تعريف شده براي کميته‌هاي عمراني اداره کل وزارت علوم، داشتن نگاهي مدبرانه و آينده‌نگر و دراز مدت در زمينه‌هاي کاربرد، تحقيقات و استفاده از انرژي‌هاي تجديدپذير و ارائه و آموزش مباني نظري و عملي آن به خصوص به نسل جوان را از مهمترين عوامل تشکيل اين دوره آموزشي برشمرد.

.

دبير کميته عمراني دانشگاه‌هاي منطقه ۸ اضافه نمود:

” در همين راستا اداره کل عمران وزارت علوم با همکاري شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت، مشاوران بهسازي، نوسازي انرژي (مبنا)) و دانشگاه حکيم سبزواري اقدام به برگزاري اولين دوره‌ آموزشي براي دانشگاه‌هاي مناطق ۲ و ۸ کشور گرفت که اميدواريم سرآغاز خوبي براي تداوم برگزاري اين دوره هاي آموزشي در کليه مناطق و دانشگاه هاي سراسر کشور باشد.”

Untitled-1 (1)(FILEminimizer)