رئيس دانشگاه:با تلاش و پشتکار و با محوريت علم و دانش، کشور را در مسير رشد و تعالي قرار دهيم

همايش دانشجويان ورودي جديد سال تحصيلي ۹۴-۱۳۹۳ با شکوه خاصي در مهديه دانشگاه برگزار شد.

همزمان با هفته گراميداشت دفاع مقدس و در طليعه بهار تحصيلي، با حضور جمع کثيري از راه يافتگان و پذيرفته شدگان دانشگاه حکيم سبزواري، همايش دانشجويان جديدالورود برگزار شد.

DSC09533(FILEminimizer)     SONY DSC

.

پس از تلاوت کلام ا… مجيد توسط يکي از دانشجويان، حجت الاسلام دکتر خاتمي، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري ضمن اشاره به جايگاه والاي علم و دانش اندوختن در دين مبين اسلام، فرهنگ اسلامي و کتاب آسماني مسلمانان را داراي عالي ترين مدارج دانست و با اشاره به طوفان ها و شبيخون هاي مختلف فرهنگي که در مسير دانشجويان قرار مي گيرد، افزود:

” طبيعتاً، کسي مي تواند در مقابل اين هجمه ها مقاومت کند که ريشه دار بوده و هويت ملي و مذهبي خود را فراموش نکند و اين مهم با تقويت بنيان هاي مذهبي و تأسي از ائمه اطهار (عليهم السلام) امکان پذير است.”

رئيس دانشگاه نيز طي سخناني با گراميداشت هفته دفاع مقدس و عرض خير مقدم به دانشجويان جديدالورود، رشادت ها و از خود گذشتگي هاي آن مردان بي ادعا را دليل آسايش و آرامش خاطر تمام کساني دانست که اکنون در سنگر علم و دانش و در جبهه اي ديگر در حال جهاد هستند.

DSC09622(FILEminimizer)

.

دکتر جواد حدادنيا با اشاره به اينکه در آزمون سراسري سال جاري بيش از يک ميليون داوطلب براي ورود به دانشگاه ها با هم به رقابت پرداختند که از اين ميان تنها ۱۳۵ هزار نفر موفق به ورود به دانشگاه شده اند، افزود:

” شما دانشجويان عزيز بايد به خود بباليد که از اين جمع کثير، توفيق حضور در يکي از بهترين دانشگاه هاي شرق کشور را به دست آورده ايد و اين باعث غرور است ، غروري که پيش برنده و دانش افزا باشد، پس بياييد همگي ما در جوار اين شهداي گمنام دانشگاه هم پيمان و هم قسم شويم که در راه رشد و تعالي ميهن عزيزمان لحظه اي از پا ننشينيم.”

DSC09627(FILEminimizer)

.

رئيس دانشگاه همچنين منويات مقام معظم رهبري را در خصوص جايگاه رفيع دانشگاه ها در رشد و توسعه ملي و نيز ترکيب تعهد و تخصص را در کنار هم جهت پيشبرد و تعالي کشور داراي اهميت وافر دانست و ابراز اميدواري کرد که اين مهم در دانشگاه حکيم سبزواري به عنوان الگويي عملي مورد توجه قرار گيرد.

***

پس از سخنان رياست دانشگاه، براي نخستين بار سوگند نامه دانشجويي توسط ۲ نفر از دانشجويان ورودي جديد قرائت شد که مورد توجه حاضران قرار گرفت.

DSC09659(FILEminimizer)

***

سخنراني معاونت هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و دانشجويي و نيز مدير حراست دانشگاه و همچنين پخش نماهنگ هايي در معرفي حوزه هاي مختلف دانشگاه، از ديگر برنامه هاي همايش دانشجويان جديدالورود دانشگاه در سال تحصيلي ۹۴-۹۳ بود.

همچنين با مشارکت دفتر نهاد دانشگاه و بسيج دانشجويي نمايشگاه هايي در کنار مهديه دانشگاه برپا شد که مورد توجه دانشجويان و خانواده هاي محترم قرار گرفت.