با آغاز پنجمين جشنواره دانشجويي حرکت، جدیدترین دست آوردهای دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری به نمایش گذاشته شد

پنجمين جشنواره دانشجويي حرکت با شرکت ۲۴ انجمن علمي و فرهنگي در دانشکده ادبيات و علوم انساني آغاز به کار کرد.

در اين جشنواره، دست آورهای نوين انجمن های علمی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری به مدت ۵ روز به نمایش گذاشته شد.

مدير فرهنگي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود:

” با مساعدت و همکاري همه جانبه‌ دانشگاه به خصوص حوزه فرهنگی، تلاش و توانمندی هاي یکساله دانشجویان برای ارائه، پذيرش در بخش داوري و نهايتاً حضور در رقابت های کشوری که از ۲۸ الي ۳۰ مهرماه در دانشگاه شيراز برگزار خواهد شد، در معرض دید قرار گرفته است.”

سيد نوراله رضوي، يکی از مزیت های این نمایشگاه را بالفعل نمودن توانايي و ظرفیت های دانشجویان بیان کرد و اضافه کرد:

” با نگاه كيفي‌گرايي که در داوري جشنواره لحاظ خواهد شد، انجمن هاي برتر در صورت كسب امتيازهای لازم، از سوی هیئت داوران، به مرحله‌ی كشوری جشنواره‌ی ملی حركت راه خواهند يافت.

دستگاه تشخیص رنگ ویژه نابینایان، منجنیق، پیرینتر۳بعدی و طراحی و ساخت عمود پرواز از جمله جدیدترین دست آوردهای جدید این نمایشگاه مي باشد.

همچنين برگزاری کارگاه‌های آموزشی ، مسابقات علمی، نمایش اختراعات، بازدید از صنایع، دیدار با کارآفرینان برتر و… از دیگر فعالیت های این نمایشگاه پنج روزه از ۱۹ الي ۲۳ مهر ماه خواهد بود.

harkat