برگزاری جشنواره ملی ادبیات داستانی رضوی در سبزوار

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نسشت خبری با اصحاب رسانه بابیان اینکه این جشنواره در راستای برگزاری دوازهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) در این شهرستان و با محوریت دانشگاه حکیم سبزواری برگزاری می شود، اظهارداشت: این جشنواره در ۳ بخش سفرنامه نویسی،خاطره نویسی و داستان کوتاه برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین رضا کشاورز، با اشاره به اینکه مراسم افتتاحیه جشنواره و گزینش آثار برتر در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود اضافه کرد:

” آثار ارسالی به جشنواره ابتدا در بخش داوری شهرستان مورد بررسی قرار گرفته و سپس آثار داوری شده در این مرحله برای داوری نهایی به بخش  کشوری ارسال خواهد شد.”

دکتر کشاورز با اشاره به اینکه آثار ارسالی به جشنواره پس از گزینش و معرفی برترین ها به صورت کتابی در خواهد آمد گفت:

” متقاضیان شرکت کننده در این جشنواره باید دانشجو باشند و آثار خود را در قالب هایی ارائه کنند که مرتبط به حضرت امام رضا(ع) باشد.”

وی با اشاره به اینکه برگزاری اینگونه جشنواره ها باعث رشد و تعالی در عرصه های مختلف خواهد شد، عنوان کرد: برگزاری این جشنواره ها در آینده سبب تشکیل کانون های فرهنگ رضوی و اشاعه فرهنگ رضوی در دانشگاه ها و آشنا شدن دانشجویان با این فرهنگ خواهد شد.