جشنواره رویش، روئیدن گرفت

با حضور ریاست و جمعی از مسئولان دانشگاه، جشنواره رویش(نمایشگاه تولیدات و توانمندی های کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) روز یکشنبه ۳ اسفندماه آغاز شد.

دکتر جواد حدادنیا در مراسم افتتاحیه جشنواره دانشجویی رویش خطاب به دانشجویان گفت:

” كانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری باید در سطح منطقه و کشور الگویی برای سایر دانشگاه هاباشد، چرا که این ظرفیت و توانمندی در سال های گذشته نیز همواره زبانزد خاص و عام بوده است.

رئیس دانشگاه ضمن بازدید از نمایشگاه توانمدی ها و تولیدات کانون های دانشجویی و تأکید بر رشد بیشتر و همچنین ورود به بحث های علمی تر، افزود:

” نام برخی از کانون ها، وظایف خطیری را برعهده آنها می گذارد و باید با بها دادن به اندیشه ها، قلم ها و نوشته ها و فضایی بدور از تعصبات سیاسی و افکار انفرادی و حاشیه ساز، موقعیت رشد و بالندگی آنها فراهم گردد.

وی همچنین ضمن اشاره به پتانسیل بالای موجود در دانشجویان، خواستار همکاری بیشتر کانون ها و انجمن ها و مشارکت در برنامه های فرهنگی،عمرانی و علمی دانشگاه  شد.

رئیس دانشگاه در پاسخ دانشجویان مبنی بر کمبود بودجه کانون ها و برخی مشکلات اداری گفت:

” ممکن است برخی ساز و کارها و قوانین خوشایند ما نباشد اما اگر بخواهیم به نتیجه درستی برسیم، بهترین راه رعایت قوانین و عمل کردن در همین چارچوب است.

وی ضمن حمایت از دانشجویان، ابراز امیدواری کرد که با تعامل دانشجویان و مسئولان، مشکلات مطرح شده هر چه زودتر برطرف شود.

گزارش تصویری جشنواره (۱)

×××