2sass

به همت گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه، نخستین میزگرد پژوهشی دانشکده ی ادبیات و علوم انسانی با موضوع دوریس می لسینگ، رمان نویس و برنده ی نوبل ادبیات سال 2007، در روز سه شنبه  26/9/1392 با حضور استادان و دانشجویان  دانشکده برگزار گردید. مراسم با تلاوت کلام وحی آغاز و با معرفی خانم دوریس لسینگ توسط مجری جلسه ادامه یافت. بخش اول میزگرد پژوهشی اختصاص به سخنرانی ها داشت. اولین سخنران جناب استاد اصغر مولوی نافچی عضو هیات علمی گروه زبان وادبیات انگلیسی بود که به بررسی دیدگاه فلسفی و کلام ادبی دوریس لسینگ پرداخت. سپس سخنران دوم، خانم استاد ریحانه سادات شادپور، در باب زندگی و آثار این نویسنده ی شهیر سخن به میان آورد و به تلاش وی برای مبارزه با  نژاد پرستی و نیز سبک ادبی لسینگ اشاره نمود. سخنران بعدی جناب دکتر مسلم ذوالفقارخانی عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی بود که نطق خود را با معرفی بعضی از آثار ترجمه شده ی لسینگ در ایران آغاز کرد. ایشان در ادامه به نقد و بررسی کتاب زندان هایی که برای زندگی انتخاب می کنیم پرداخت و به اندیشه های اجتماعی و دغدغه های انسانی این رمان نویس متولد کرمانشاه ایران اشارات فراوانی کرد. بخش دوم میزگرد پژوهشی، به تبادل نظر و بحث و بررسی بیشتر اندیشه ها و آثار لسینگ اختصاص داشت. در این قسمت، گفتگو و نظرات گوناگون دانشجویان و استادان گرامی غنای میزگرد را دوچندان کرد. ضمنا بخش هایی از رمان های لسینگ به دو زبان انگلیسی و فارسی توسط تعدادی از دانشجویان قرائت شد. پایان این میزگرد پخش نماهنگی از دوریس لسینگ بود که توجه  و تشویق حاضرین را در پی داشت.

tnCA3Y4S3L

IMG_0629 (1)