gozareshrr

اولین سمپوزیوم ملی جایگاه بشردوستی در ادبیات ایران زمین روز پنج شنبه اول آبان ماه 1393 در همدان برگزار شد.زمان همایش 30/8 دقیقه صبح الی 19 بعد از ظهر بود. دکتر جلال الدین کزازی ، دکتر قطب الدین صادقی و دکتر مالمیر جزو سخنرانان همایش بودند. بیش از شصت مقاله به دبیرخانه همایش ارسال و از آن میان چهارده مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شده بود. مقاله دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه حکیم سبزواری خانم اشرف السادات موسوی فرد با عنوان جایگاه بشردوستی در ادبیات ایران زمین با محوریت شاهنامه جزو چند مقاله برتر ارائه شد. همایش از طرف جمعیت هلال احمر استان همدان با همکاری سازمان جوانان هلال احمر ، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دانشگاه بو علی سینا و صدا و سیمای همدان با شکوه هر چه تمام برگزار شد.