گزارش سمینار آیلتس و تافل

DSC_0123 DSC_0138 DSC_0128 DSC_0135

اولین سمینار آیلتس و تافل به همت گروه زبان و ادبیات انگلیسی، آموزشگاه زبان های خارجی گفتار حکیم و انجمن زبان انگلیسی در روز دوشنبه بیست و هشت اردیبهشت ساعت دوازده در تالار اجتماعات دانشکده نفت با حضور جمعی از دانشجویان و همچنین مدیر گروه زبان انگلیسی آقای دکتر زارعیان برگزار شد. در این سمینار دکتر غنی آبادی عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه حکیم سبزواری و یکی از مدیران آموزشگاه گفتار حکیم توضیحاتی درمورد آزمون بین المللی آیلتس دادند که شامل توصیف بخش های مختلف آزمون، زمان برگزاری و نحوه برگزاری آن، موسسات برگزار کننده و پذیرنده نمرات آیلتس و مباحثی از این قبیل پرداختند. در ادامه دکتر امیریان عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی و از مدیران آموزشگاه گفتار حکیم به توضیح درمورد آزمون بسندگی بین المللی تافل پرداختند. ایشان طی این سخنرانی به تبیین بخش های مختلف تافل اینترنتی و تفاوت های آن با تافل قدیمی کاغذی پرداختند. سپس آقای مرتضی بنجخی دانشجوی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی دانشگاه حکیم سبزواری و مدیر آموزشی آموزشگاه گفتار حکیم توضیحاتی در مورد کلاس های مکالمه زبان انگلیسی، فرانسه و آلمانی در آموزشگاه گفتار حکیم دادند و اشاره به کلاس های ویژه تابستان آموزشگاه گفتار حکیم برای ترم تابستان کردند که برای سنین مختلف برای پسران در روزهای زوج و برای دختران در روزهای فرد می باشد. ایشان همچنین توضیحی درباره تخفیف های ویژه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم، کارمندان و فرزندان آنان نمودند. برگزارکننده و مجری سمینار نیز آقای ناصری دانشجوی زبان انگلیسی و دبیر انجمن علمی زبان انگلیسی بودند.