sheks

«نقشی از بودن…» برنامه ی نکوداشتی بود که به همت گروه زبان و ادبیات انگلیسی در تاریخ 12 آذرماه 92 برگزار گردید.

این برنامه با قرائتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید و پس از ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد(ص) صحنه ی گفتار به جناب دکتر ذوالفقارخانی (استادیار گروه زبان و ادبیات انگلیسی) واگذار گردید. ایشان در سخنرانی خود با فصاحت تمام درآمدی بر شکسپیر داشتند و هنر قلم او را به ما یادآور شدند. پس از سخنرانی ایشان برنامه ی غزلواره خوانی به صورت فارسی و انگلیسی توسط دو دانشجوی محترم گروه زبان و ادبیات انگلیسی آقای مصطفی آذری و خانم مهدیه گواه به زیبایی هرچه تمام تر به اجرا درآمد. بخش بعدی برنامه ها اختصاص داشت به سخنرانی جناب آقای علی صادقی منش (دانشجوی محترم دکتری زبان و ادبیات فارسی) که با موضوعیت انسان از دیدگاه حافظ و شکسپیر دنبال شد. اما برنامه ی آخر این نکوداشت به تک گویی پرده ی سوم، صحنه ی اول نمایش نامه ی جهانی هملت اختصاص داشت که با اجرای توام با احساس آقای علی بنی اقبال دانشجوی محترم زبان و ادبیات انگلیسی به اجرا درآمد که با تشویق شدید حاظرین همراه شد. حسن ختام برنامه ها نیز خبری خوش بود که از زبان جناب دکتر علوی مقدم (ریاست محترم دانشکده ی ادبیات و علوم انسانی) به استحضار حاضرین رسید.این برنامه با اجرای مصیب حسینی دانشجوی گروه زبان و ادبیات انگلیسی برگزار گردید.

نویسنده : مصیب حسینی

عکاس: سمیرا صحرانورد