راهنمای تسهیل ثبت نام دانشجویان جدید الورود

دانشجوی گرامی ! درصورتی که در جریان ثبت نام با یکی از مشکلات زیر مواجه شدید، جهت رفع مشکل و دریافت راهنمایی فقط در ساعات اداری با شماره تلفنهای اعلامی تماس گرفته و از تماس با سایر شماره های دانشگاه خودداری فرمایید.

مشکلات احتمالی:

• در سایت سازمان سنجش کد ملی خود را اشتباه وارد نموده ام و امکان ورود به پورتال ثبت نامی را ندارم: ۴۴۰۱۲۶۲۳ (آقای سیدمهدی موسوی معین)

• دانشجویان اتباع هستم و کد ملی ندارم: جهت جایگزینی شماره خانوار یا گذرنامه ی خود به عنوان رمز ورود.۴۴۰۱۲۶۲۳

• شماره دانشجویی خود را فراموش کرده ام. ۴۴۰۱۲۶۲۳

• در زمان ثبت نام  عدم  تقاضای خوابگاه ثبت نموده ام: جهت اصلاح درخواست آقایان : ۴۴۰۱۳۲۵۸۶ (آقای ترابی) و خانمها:  ۴۴۰۱۲۵۸۸ (خانم کروژده)

• مبلغ شهریه واریزی برای نیمسال اول را نمی دانم:  ۴۴۰۱۲۵۶۹ (خانم شکاری) و ۴۴۰۱۲۵۷۹(خانم دامرودی
  •  در زمان ثبت نام برخی از اطلاعات خود را اشتباه وارد نمودام: جهت اصلاح اطلاعات از تاریخ ۹۶/۸/۱  با در دست داشتن مدارک و مستندات لازم به اداره ی پذیرش و ثبت نام دانشگاه مراجعه نمایند.

فرق نوبت دوم (شبانه) با نیمسال دوم :

• نوبت دوم دوره ی تحصیلی دانشجوست و دانشجویانی که در پورتال دانشجویی دوره ی آنها نوبت دوم ذکر شده است تحصیل آنها در دانشگاه منوط به پرداخت شهریه بوده و دانشجوی شبانه محسوب خواهند شد و به هیچ وجه به منزله ی ورود دانشجو در بهمن ماه نیست.
  • نیمسال دوم نیمسال تحصیلی دانشجوست. دانشجویانی که براساس دفترچه ی انتخاب رشته آزمون سراسری رشته هایی را انتخاب کرده اند که ظرفیت پذیرش آنها نیمسال دوم (بهمن ماه) می باشد. و تحصیل آنها از بهمن ها آغاز خواهد شد.
  • لازم به ذکر است فقط رشته ی زیست شناسی سلولی و مولوکولی ورودی بهمن می باشد و شروع به تحصیل دانشجویان سایر  رشته ها مهر ماه می باشد.