شرایط ترم تابستانی۹۷-۹۶

۲۰ خرداد , ۱۳۹۷ | ۵:۴۷ ق.ظ | معين

براساس مصوبه ی شورای آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری، برگزاری ترم تابستانی جهت حل مشکل دانشجویان و کمک به فراغت از تحصیل ایشان، با شرایط زیر به تصویب رسید و مقرر شد تمامی دانشکده ها در این چهارچوب همکاری لازم را با معاونت آموزشی دانشگاه به عمل آورند.

.

نظر به اینکه تعدادی از دانشجویان میهمان ترم تابستانی در دریافت منابع امتحانی خود دچار مشکل شده اند، تغییراتی در سیستم پورتال  دانشجویی جهت تسهیل در دریافت منابع امتحانی این عزیزان، ایجاد گردیده است. لذا ضمن  مشخص کردن کد درس و استاد مربوطه از قسمت تاییدیه ی انتخاب واحد، به قسمت دروس ارائه شده ترم رفته و به تمام دروس ارائه شده در ترم تابستان دسترسی پیدا کنید. و سپس با کلیک بر روی کد درس، اطلاعات مربوط به  منبع امتحانی درس مورد نظرتان را مشاهده نمایید.

————————————————————————————————————————

مهلت ثبت نام تمدید شد

۲/۲۲/ ۹۷   تا   ۲۷/ ۴ / ۹۷

نکات اساسی و مهم در ثبت نام ترم تابستانی:

۱) دانشجویان سایر دانشگاهها پس از ارائه ی فرم میهمانی ترم تابستانی می توانند ضمن رعایت مفاد فرایند ثبت نام، به عنوان دانشجوی میهمان بدون محدودیت در دروس تخصصی و عمومی ثبت نام نمایند.

۲) دروس اختصاصی و پایه برای تمامی دانشجویان دانشگاه که در آستانه فارغ التحصیلی قرار دارند (تا ۹۷/۴/۲۰ حداکثر ۳۰ واحد درسی باقیمانده خواهند داشت) به صورت غیر حضوری (تا سقف ۲ عنوان درس) و در صورت تشکیل کلاس به صورت حضوری قابل ارائه می باشد.

۳) دروس پایه کارشناسی به صورت حضوری و مشروط به موافقت گروه آموزشی، برای تمامی دانشجویان دانشگاه قابل ارائه می باشد.

۴)  تعدادی از دروس تخصصی به شرط رسیدن به حدنصاب به صورت حضوری ارائه خواهد شد.

۵) دروس عمومی برای تمامی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری که در آستانه فارغ التحصیلی قرار دارند به صورت حضوری قابل ارائه می باشد.

.

جهت اطلاع از ارائه ی واحدهای درسی با شماره تلفن های ادارات آموزش دانشکده ها ی مرتبط با رشته ی تحصیلی خود تماس بگیرید.

انتخاب واحد ترم تابستانی توسط کارشناسان دانشگاه انجام می گردد .

شروع کلاسها :    ۳۰/ تیر /۹۷

پایان کلاسها :   ۳۰/ مرداد /۹۷

تاریخ امتحانات: ۳ شهریور الی ۷ شهریور

این اطلاعیه درحال بروزرسانی است…

فرایند ثبت نام غیرحضوری

خواهشمندیم جهت تسریع در ثبت نام ، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

۱٫ دریافت فرم میهمانی از دانشگاه مبداء ( این فرم باید از اداره ی آموزش دانشگاه محل تحصیل دانشجو تهیه گردد )

۲٫ دریافت  فرم انتخاب واحد  از سایت معاونت آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری و تکمیل فرم بصورت دقیق و خوانا.

۳٫ فکس همزمان فرم انتخاب واحد و نامه ی دانشگاه مبدا به نمابر شبانه روزی: ۰۵۱۴۴۰۱۲۶۲۲ ( دریافت راهنمایی بیشتر: ۰۵۱۴۴۰۱۲۶۱۸ )

۴٫ تماس با دانشکده مربوطه جهت اطمینان از ارائه ی واحدهای تخصصی درخواستی.

۵٫ مراجعه به جدول محاسبه ی شهریه و اطلاع از میزان شهریه(کلیک کنید) در موارد خیلی ضروری تماس با : ۰۵۱۴۴۰۱۲۵۶۹

۶. تماس با ۰۵۱۴۴۰۱۲۶۲۳  و ۰۹۰۱۱۷۳۷۶۱۰(فقط تلگرام) جهت گرفتن شماره دانشجویی.( ۴۸ ساعت پس از ارسال فرمها)

۷٫ مراجعه به پورتال دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری ( نام کاربری و رمز ورود ، شماره ی دانشجویی است.)

۸٫ ثبت اطلاعات شخصی از منوی شخصی پورتال دانشجویان (راهنمای ثبت اطلاعات و پرداخت شهریه)

۹٫ واریز شهریه از منوی مالی پورتال دانشجویی – بخش پرداخت الکترونیکی

۱۰٫ دروس درخواستی شما پس از اتمام مهلت ثبت نام توسط کارشناسان دانشگاه انتخاب واحد شده و در پورتال دانشجویی قابل مشاهده خواهد بود.

جدول شهریه ترم تابستانی

فرم انتخاب واحد

.

محل برگزاری کلاسهای ترم تابستانی:

بولوار سربداران روبروی بولوار صنعت؛ هنرستان محمودیه خیامی

((بین میدان سربداران(ترمینال) و دکتر بهشتی(سی هزار متری))

نقشه

.

📌کلاسهای دروس تربیت بدنی و  ورزش۱ در دانشکده ی علوم ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد!

اداره آموزش دانشکده
همکاران اداره ی آموزش
ادبیات و علوم انسانی آقای دلبری ۴۴۰۱۳۰۶۴ آقای پویان راد ۴۴۰۱۳۰۷۸ آقای پارسی نژاد ۴۴۰۱۳۰۷۷
الهیات و معارف اسلامی آقای خلقی ۴۴۰۱۲۸۷۴ خانم بهزاد ۴۴۰۱۳۰۶۸