به نام خداوند لوح و قلم            حقیقت نگارِ وجود و عدم                                                                             خدایی که داننده رازهاست            نخستین سرآغاز آغازهاست

تبریک عرض می کنیم آغاز سال تحصیلی جدید را خدمت شما دانشجویان و فرهیختگان عزیز؛ از این که دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه ی تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را به این دانشگاه خوشآمد می گوییم.

به این وسیله به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در دانشگاه حکیم سبزواری می رساند:

تاریخ ثبت نام اینترنتی مورخ  ۹۸/۰۶/۱۱  الی ۹۸/۰۶/۲۲

ثبت نام حضوری و شروع کلاسها از دوشنبه ۱/مهر/۹۸ آغاز خواهد شد.

جهت اطلاع از زمان بندی  تحویل مدارک ثبت نامی به آموزش دانشکده مراجعه نمایید.

شماره تماس یا آموزش دانشکده ها

.

مقتضی است تا آن تاریخ بدون توجه به اطلاعیه های سازمان سنجش از مراجعه حضوری به دانشگاه قویا خودداری نمایید.

این اطلاعیه بروز رسانی می شود…

راهنمای ثبت نام

حتما مطالعه بفرمایید.

جدول شهریه دوره نوبت دوم

جدول شهریه دوره مجازی

لینک ثبت نام اینترنتی

.

توجه : به اطلاع می رساند زمان ثبت نام حضوری و تحویل مدارک هفته اول و دوم مهرماه (فقط در دانشکده مربوطه می باشد) و انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از طریق دانشکده و گروه انجام می شود

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری :

• اصل گواهینامه موقت کارشناسی یا دانشنامه (برای دانشجویان کارشناسی ارشد )و اصل گواهینامه موقت کارشناسی ارشد یا دانشنامه (برای دانشجویان دکتری تخصصی )
  • کپی مدرک کاردانی برای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته
  • فرم معدل با میانگین واحد های گذرانده در صورت عدم آماده بودن مدرک (از قسمت پیوست ها آخر دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ دانلود و توسط دانشگاه مربوطه تکمیل گردد)
  • فرم معلم و حکم کارگزینی (برای دبیران )
  • نامه موافقت با ادامه تحصیل برای کارمندان دولت (به غیر از دبیران )
  • فتوکی شناسنامه دوسری کامل
  • فتوکپی کارت ملی دو سری
  • سه قطعه عکس ۴*۳
  • کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
  • معافیت تحصیلی (برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری )(برادران )

تذکر : (آن دسته از پذیرفته شدگان نیمسال اول که کلیه واحد های درسی آنان تا تاریخ ۳۱/۰۶/۱۳۹۸ با موفقیت به اتمام برسد ولی زمان اعلام فراغت از تحصیل آنان به هر علت (به شرطی که برای نیمسال اول  ۹۹-۹۸ واحدی اخذ نکرده باشند و یا واحد درسی اخذ شده آنان به صورت معرفی به استاد باشد  تا تاریخ ۳۰/۰۹/۱۳۹۸ باشد می توانند با ارائه گواهی مربوطه به موسسه محل قبولی مراجعه نمایند.)

تماس با کارشناسان آموزش  : ۰۵۱۴۴۰۱۲۹۹۹ – ۰۵۱۴۴۰۱۲۶۳۰