ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید ، از این که دانشگاه حکیم سبزواري را جهت ادامه ي تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را به این دانشگاه خوشآمد می گوییم.
.

زمان ثبت نام حضوری و تحویل مدارک دانشجویان  استعداد درخشان 95/06/27 الی 95/06/31 می باشد .

جهت ثبت نام حضوری و تحویل مدارک به ساختمان معاونت آموزشی (آقای رضا فریدنیا 05144012615 و خانم سیما حسین زاده 05144012630) مراجعه نمایید .

.

لازم به ذکر است با توجه به عدم ارسال اسامی نهایی از طرف سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام دانشجویان به صورت مشروط انجام خواهد گرفت .

.

مدارک لازم جهت ثبت‌نام دانشجویان کارشناسی ارشد  و دکترا ( استعداد درخشان ):
.
اصل مدرک کارشناسی یا گواهی موقت یا دانشنامه آن (برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد)  و مدرک کارشناسی ارشد یا گواهی موقت یا دانشنامه  ی آن (برای پذیرفته شدگان مقطع دکترا) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی ،یا فرم معدل  مخصوص دانشجویانی که موفق به دریافت مدرک تحصیلی خود نشده اند .
تبصره 1:دانشجویانی که با فرم معدل یا برگه‌ی نظام وظیفه ثبت‌نام شده‌اند لازم است حداکثر تا شش ماه بعد اصل گواهی کارشناسی (برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد)  و مدرک کارشناسی ارشد (برای پذیرفته شدگان مقطع دکترا)  را به دانشگاه تحویل فرمایند.
اصل شناسنامه و دو سری کپی تمام صفحات آن.
اصل کارت ملی و کپی آن.
شش  قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص کند.(کارت جدید هوشمند برای دارندگان کارت پایان خدمت یا معافیت دائم )
حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
7-حکم کارگزینی دبیران به همراه فرم معرفی (فرم شماره 2 ) برای ثبت نام و فرم اشتغال به کار
8- کارکنان پایور شاغل در نیروهای مسلح با ارائه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت سازمان مربوطه برای ادامه تحصیل
9- کارکنان متعهد خدمت در سازمان ها ویا  وزارتخانه ها با رائه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت بالاترین مقام اجرایی سازمان مربوط برای ادامه تحصیل
10-  فیش واریزی 300.000 ریال بابت صدور کارت دانشجویی و مراسلات پستی پیشتاز به شماره‌ی 7874517554 بانک تجارت به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری.