لینک: elearning.hsu.ac.ir

نام کاربری : شماره دانشجویی

رمز عبور

جهت تعریف رمز عبور، پس از اتمام ثبت نام اينترنتي و تغيير وضعيت دانشجو از راکد به جاري، بايستي از طريق پرتال دانشجويي قسمت خدمات، اقدام به  تغيير رمز پرتال دانشجويي با فرمت اعلام شده نماييد.

دقت شود رمز انتخابي ترکيبي از حروف، اعداد و نقطه باشد و همچنين ۸ کاراکتر يا بيش از ۸ کاراکتر باشد، نمونه رمز صحيح : hsu.1398

توجه:

جهت تغییر رمز لازم است اطلاعات شخصی در پرتال دانشجویی تکمیل باشد به عبارتی دیگر دانشجویانی که فرایند ثبت اطلاعات شخصی خود را ناقص انجام داده و یا اقدام به تایید نهایی نکرده باشند امکان تغییر رمز ورود نخواهند داشت.

چنانچه دانشجویی با رعایت موارد ذکر شده جهت تغییر رمز پورتال و ورود به سامانه مجازی و ثبت نام درس با مشکلی مواجه شود باید با کارشناس آموزش دانشکده ی مربوطه تماس حاصل نموده و از کارشناس مورد نظر خواستار رفع مشکل خود شود.

دانشجویان گرامی که مشکل ورود به سامانه آموزش مجازی دارند،شماره دانشجویی و شماره موبایل خود را از طریق زیر ارسال کنند.
1- وارد سایت exterp.hsu.ac.ir شوید.
2- روی ارتباط با مسئولین کلیک کنید.
3- دانشکده خود را انتخاب کنید.
4-موضوع پیام، و مشکل خود را به همراه شماره دانشجویی و شماره موبایل خود را در متن درخواست بنویسید.
5- بقیه اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید.
6- درخواست خود را ثبت کنید.

هم چنین می توانید مشکل خود را به همراه شماره دانشجویی و شماره موبایل خود به آیدی زیر ارسال کنید.
ar_ghodsi@

دانشجویان گرامی برای ثبت نام درس خود در سامانه آموزش مجازی elearning, لازم است با ورود به پرتال دانشجویی پویا، قسمت اموزشی، تاییدیه روی عبارت ،ثبت نام در کلاس مجازی، جلو نام درس کلیک کنند.
البته این کار را استاد نیز می تواند از طریق پرتال استادان انجام دهد.