قابل توجه دانشجويان ارشد با توجه به اينكه مديريت تحصيلات تكميلي از نيمسال دوم 95-94 نسبت به عدم انتخاب واحددر مهلت مقرر اعمال قانون مي نمايد،به منظور جلوگيري از ثبت وضعيت عدم حضور دانشجو كه منجر به اخراج آموزشي مي شوددر مهلت قانوني نسبت به طي مراحل تمديد سنوات در ترم پنجم از سيستم درخواست دانشجويي و اخذ مجوز جهت ترمهاي ششم و هفتم از طريق تكميل فرمهاي مربوط به كمسيون موارد خاص با مراجعه حضوري اقدام لازم را انجام دهيد.بديهي است در صورت عدم اخذ مجوز امكان انتخاب واحدبراي دانشجويان ميسر نمي باشد.همچنين دانشجويان محترم بعداز كسب مجوز مربوطه بايد در مهلت مقرر نسبت به انتخاب واحدتمديد رساله اقدام نمايند.در غي اينصورت جهت تبديل وضعيت عدم حضور دانشجو به جاري در سيستم آموزشي بايد از كمسيون موارد خاص درخواست اعاده به تحصيل نموده و در صورت موافقت آن نيمسال جهت دانشجو به صورت مرخصي ثبت مي گردد.