جلسه مدیر دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دوشنبه مورخ 1397/8/28 در محل دفتر رئیس دانشکده برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر فرزی به تبیین دیدگاه های دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه پرداخت و در سه حوزه جذب گرنت بین المللی، جذب دانشجویان خارجی و جذب هیات علمی وابسته( داخلی و خارجی) توضیحاتی را ارائه کردند. در ادامه جلسه، اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی با توجه به پتانسیل های موجود در دانشکده خصوصاً در حوزه قراردادهای ارتباط با جامعه نظرات خود را مطرح نمودند. در پایان جلسه مقرر شد دانشکده اقداماتی را جهت معرفی بهتر قابلیت ها و توانمندی های موجود در دانشکده انجام دهد و دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه نیز مقدمات لازم جهت گسترش ارتباطات بین المللی جهت عقد تفاهم نامه و تشکیل کنسریوم های علمی را مهیا نماید.