این نمایشگاه که به همت انجمن علمی گروه معماری در راستای بهینه سازی درس طراحی معماری 2 برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 برگزار گردید، مورد توجه و اقبال عموم دانشجیان قرار گرفت.
استاد این درس، دکتر شهاب عباس زاده، عضو هیأت علمی گروه مهندسی معماری، ضمن اشاره به محوریت طراحی مفهومی در نمایشگاه مزبور، بر این موضوع تأکید نمود که دانشجویان در طول ترم، در امر طراحی باید فرایند محور فعالیت داشته باشند و در اولویت بعدی، این مهم طراحی، مسئاله محور باشد و هردو رکن اصلی باید در محتوی آثار لحاظ شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه، خاطر نشان کرد که موضوع نمایشگاه را “باغ و موزه” انتخاب شده و درطراحی حتماً پردازش و پالایش فضایی که از ارکان شاخص طراحی است، باید مد نظردانشجویان این مقطع باشد.