همکاران عزیز هیات علمی، کارکنان شریف و یاوران علمی گرامی دانشکده معماری و شهرسازی

با اهداء سلام و دعای خیر؛

اینک که به آخرین روزهای سال 1400 شمسی رسیده ایم و برگ دیگری از زندگی مان در حال ورق خوردن است، برخود وظیفه می دانم از زحمات تک تک شما عزیزان، در سالی که گذشت، در راه اعتلای دانش و شاگرد پروری و امر مقدس تعلیم و تربیت دانشجویان و همچنین خدمت گزاری در کسوت خانواده دانشکده معماری و شهرسازی تقدیر و تشکر نمایم.

به رسم ادب و قدرشناسی، خداقوت جانانه و سپاس فراوان از دوست و همکار عزیزم جناب آقای دکتر حسن استاجی دارم که در مدت تصدی ریاست دانشکده زحمات بسیار و تلاش های ارزنده برای ارتقا دانشکده داشتند. حال که چند صباحی افتخار خدمت گزاری نصیب بنده شده، یقینا، همراهی تک تک شما عزیزان در راستای اعتلای نام دانشکده و توسعه کیفی – کمی آن مایه دلگرمی و افتخارم خواهد بود.

سال 1400 با تمامی خاطرات خوش، غمگین، فراز و فرود هایش رو به اتمام است، اما نگاه تمامی مردمان ایران زمین رو به آینده است و ان شا… آینده ای روشن، چون انسان ذاتا به امید زنده است.

امید سال جدید را در پناه ا… یکتا سرشار از حال دل خوب، سلامتی، نیک روزی و بهروزی در کنار خانواده محترم تان سپری نمایید. در واپسین روزهای سال بهترین ها را برای تک تک شما عزیزان و خانواده بزرگ دانشکده معماری و شهرسازی آرزومندم.

با سپاس فراوان

شهاب عباس زاده