به مناسبت روز جهانی شهرسازی و به همت انجمن علمی مهندسی شهرسازی، مستند «شهری شدن» اکران، نقد و بررسی گردید.در روز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه و مصادف با روز جهانی شهرسازی، مستند «شهری شدن» در دانشکده معماری و شهرسازی اکران، نقد و بررسی گردید. این برنامه با حضور جمعی از مدیران شهری سبزوار، اساتید و دانشجویان دانشکده معماری و

شهرسازی برگزار شد. پس از اکران این مستند، نقد و بررسی آن با نگاهی به پروژه­های شهری سبزوار و با گفتگوی متقابل مهمانان، اساتید و دانشجویان صورت پذیرفت. در حاشیه این برنامه نیز نمایشگاهی از کارهای دانشجویان رشته مهندسی شهرسازی برگزار گردید.

مستند «شهری شدن» محصول سال ۲۰۱۱ بوده و موضوع فیلم متمرکز بر روی نوع شهرسازی و ساختار شهرهای گوناگون در نقاط مختلف جهان می باشد. در این فیلم مستند، کارگردان و گروه سازنده به مصاحبه با افرادی که در این کار نقش داشته­اند و مسئول برنامه­ریزی و طراحی شهرهای مختلف بوده اند پرداخته­اند. گفتنی است مستند «شهری شدن» تاکنون در دانشگاه­های متعددی از جمله دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی اکران شده و مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.