مراسم بازنشستگی و تقدیر از خدمات جناب آقای ابوالقاسم فیض آبادی، همکار محترم دانشکده دانشکده معماری و شهرسازی روز سه شنبه مورخ 28  آذر ماه 1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر محمدعلی زنگنه اسدی، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه حاج آقا ایمانی خواه، اساتید و همکاران دانشکده معماری و شهرسازی و بخش های مختلف دانشگاه در تالار استاد دکتر علوی برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر سیاوش پور به نمایندگی از اساتید دانشکده و آقای سید حمید جوادیان به نمایندگی از کارکنان دانشگاه به ذکر خاطراتی از زحمات و سختکوشی آقای فیض آبادی پرداختند.

در پایان به پاس 30 سال همکاری صادقانه و تعاملات سازنده ایشان در سال‌های خدمت در دانشگاه حکیم سبزواری با تقدیم لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود، تقدیر و تشکر به عمل آمد.