جلسه “دانشجویان نوورود” دانشکده معماری و شهرسازی به همت انجمن های علمی معماری، مرمت و شهرسازی با حضور دانشجویان جدید الورود و رئیس دانشکده آقای دکتر غلامی، مدیر گروه معماری آقای دکتر باقری، استاد مشاور انجمن علمی معماری آقای دکتر سیاوش پور، مدیر گروه و استاد مشاور انجمن علمی مرمت خانم دکتر مرادی، مدیر گروه و استاد مشاور انجمن علمی شهرسازی خانم دکتر صفار و مسئول آموزش دانشکده آقای دلاوری در تاریخ  21 آبان ماه 1402 برگزار شد.

رئیس دانشکده در این مراسم طی سخنانی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدیدالورود، به معرفی توانمندی ها و بخش های مختلف دانشکده پرداخت و بهره گیری از امکانات مختلف آموزشی- فرهنگی دانشگاه را فرصتی بی نظیر جهت پرورش، تعالی و شکوفایی استعدادهای ایشان و کسب آمادگی لازم در پذیرش مسئولیتهای آتی در جامعه دانست.

در ادامه مدیران گروه و استادان مشاور انجمن های علمی نکات کلی را در مورد مسائل آموزشی و فعالیت های انجمن های علمی مطرح کردند. همچنین مسول آموزش دانشکده در مورد برخی از مهمترین مسائل آموزشی در خصوص انتخاب واحد و حضور دانشجویان نکاتی را متذکر گردید.

در پایان جلسه از دانشجویان برتر گروه ها و ورودی های مختلف دانشکده با تقدیم لوح تقدیر و هدیه، قدردانی گردید.