راه اندازي استارتاپ به روش lean startup

داشتن مدرك تحصيلي ديپلم و آشنايي عمومي با مباحث كسب و كار

اعلام خواهد شد

اطلاعات دوره :

Lean startup (نوپای ناب) در حقیقت روشی است برای توسعه محصول و کسب و کار (به ویژه برای استارتاپ ها) که برای نخستین توسط اریک ریس Eric Ries کارآفرین آمریکایی به شکل امروز معرفی و مطرح شد. فلسفه آن بر چرخه ی تکرار شونده ای استوار است که در آن از ایده به ساخت محصول، از محصول به جمع آوری داده و اندازه گیری، و از داده های به دست آمده به یادگیری می رسیم. هرچند مفهوم lean startup از تجربه های مربوط به شرکت های دانش بنیان و فناورانه در آمریکا شکل گرفته، اما این روزها هر شخصی، تیمی و یا سازمانی که به دنبال معرفی محصولی جدید به بازار است از مفاهیم و راهکارهای آن بهره می گیرد.

یک کارآفرین خیلی خوب می داند، که شروع کردن همیشه سخت است. قدم برداشتن به سمت آینده ای نامعلوم و دنبال کردن خواست های قلبی مان، چقدر می تواند ترس داشته باشد. هرچقدر این “شروع کردن” بزرگ تر باشد، ادامه کار هم سخت تر خواهد بود. در راه کارآفرینی باید ساختن را کوچک شروع کنیم و با گام های کوچک به سوی بهتر شدن حرکت کنیم. رویکرد Lean Startup با معرفی مفاهیمی مانند MVP (محصول حداقلی) سبکی هنگام شروع و تغییر را به کارآفرینان تجویز می کند.

با استفاده از رویکرد و نگرش Lean startup تلاش می کنیم در چرخه بهبود محصول هرچه سریعتر به رفع نیاز مشتری و حل مشکل خاص افراد بازار هدفمان دست پیدا کنیم. یاد می گیریم چه زمانی باید تغییر جهت های لازم را شروع کنیم(Pivot)، چطور استارتاپمان را هدایت کنیم و چه زمانی مصرانه مسیر خود را ادامه بدهیم.

سرفصل های دوره :

1. چشم انداز

2. تعریف

3. مبحث یادگیری

4. مبحث آزمایش

5. هدایت

6. مفهوم جهش

7. تست

8. اندازه گیری

9. مفهوم چرخش یا ثبات

10. شتاب گرفتن

11. دسته ها