دپارتمان برق و الکترونیک

عنوان استاد دوره زمان برگزاری مدت نحوه برگزاری شهریه (ریال) مهلت ثبت نام
میکرو کنترلرهای AVR (مقدماتی) خانم مهندس توکلیان 98/8/26 12 جلسه عملی 1.200.000 ريال تمدید مهلت ثبت نام (1398/08/22)

اطلاعات دوره :

دوره آموزشی میکروکنترلر های avr  اعم از آموزش مباحث تئوری وعملی ونرم افزار های مورد نیاز مانند نرم افزار برنامه نویسی codevisionو نرم افزار شبیه سازی proteus  در 12 جلسه (18 ساعت) وبرنامه ریزی شده است بعد از دوره ی مقدماتی دوره ی پیشرفته آموزش این میکروکنترلر پرکاربرد برگزار خواهد گردید.

پيش نيازشروع دوره:

• آشنایی حداقلی از علم الکترونیک ودیجیتال
  • آشنایی با زبان برنامه نویسی c++
  • آشنایی ابتدایی با محیط نرم افزار شبیه سازی proteus

سرفصل های دوره :

·         آشنایی با انواع میکروکنترلرهای AVR وامکانات محیط برنامه نویسی CODEvision
·         آشنایی با معماری و پردازنده میکروکنترلرهاومحیط نرم افزار پروتئوس و رجیستر های ورودی میکرو
·         تعریف انواع متغیرها و شرط ها وحلقه ها
·         بستن مدار به صورت عملی وپروگرام کردن ایسی وتست برنامه
·         آموزش کارکرد LCD های کارکتری وبرنامه نویسی آن
·         راه اندازی واحد pwm میکرو
·         راه اندازی واحد آنالوگ به دیجیتال ADC

ملزومات مورد نیازبرای شرکت در دوره :

دانشجویان نیاز به تهیه ملزومات خاصی برای شرکت در دوره ندارند و انجمن علمی دانشکده برق تجهیزات لازم را با مشارکت دانشکده در اختیار دانشجویان قرار خواهد داد.

برخی از اقلام مورد نیاز عبارت اند از:

میکرو ATMEGA16 *سیم برد بردی*برد برد*LEDقرمز رنگ*مقاومت های کربنی* کلید های PUSH BUTTON *LCDکارکتری*پتانسیومتر 10K *و…

توانایی های اکتسابی در پایان دوره برای دانش پذیران :

دانشپذیران در انتهای دوره قادر خواهند بود میکروکنترلرهای AVR  را راه اندازی ،برنامه نویسی وپروگرام کرده و از آن در مداراتی که نیاز به درایو کردن LCD های کارکتری ،راه اندازی تایمر و شمارنده وتصمیم گیری هوشمند مدار در حوزه فرکانس کاری میکرو بهره بگیرند.

مزایای شرکت در دوره:

:1. دریافت گواهینامه پایان دوره از دانشگاه حکیم سبزواری با قابلیت ترجمه

شماره حساب واریز هزینه دوره :

لطفا هزینه دوره را به یکی از طرق زیر واریز  و  تصویر آن را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید.

شماره حساب : 458054126

شماره شبا : IR240180000000000458054126