قال المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف):ان لی فِی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ (ص) لِی أُسْوَةٌ حَسَنَة)

در دختر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله برای من الگوی نیکویی است(الغیبه، للطوسی؛ ص 286)

 

شرح وظایف مشاور رئیس دانشگاه در امور خانواده و زنان

1-آماده سازی  نقش‌آفرینی بانوان دانشگاه  در ایجاد تمدن نوین اسلامی‌از طریق استخراج و طراحی الگوی نقش‌آفرینی زنان در این تمدن

2- هماهنگی و همکاری با بخشهای مختلف ستادی و سازمانی و ارائه پیشنهادات لازم به معاونین و مدیران دانشگاه در جهت حمایت از برنامه ها در راستای بهبود سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی زنان و کاهش مشکلات آنان.

3- ارتقاء مهارت‌های اشتغالی جهت توسعه کسب و کارهای خانگی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی

4-جلب مشارکت گروهها و اقشار مختلف زنان مانند متخصصین، حوزویان، هنرمندان، ورزشکاران، روستاییان و سایر موارد در فرآیندهای توسعه سلامت.

5-ظرفیت سازی جهت ترویج ازدواج متعالی و تقویت جایگاه مهم همسری و مادری و ارزش گذاری آن در اعتبارات اجتماعی دانشگاه

6-حمایت از «طرح تکریم بانوان» در محیط شغلی کارکنان خانم و آموزشی  دانشجویان و ایجاد فضای امن شغلی و جهت دهی دانشجویان  به رشته ها و تخصص های متناسب با خصوصیات جسمی و روحی زنان

7- ایجاد سایت ویژه دفتر امور خانواده و زنان در دانشگاه  .

8- شناسایی بانوان فرهیخته و نخبه در ایفای نقش های مادری،همسری،اجتماعی و علمی به منظور حمایت و تقویت روحیه خودباوری.

9- مشارکت فعال در شبکه مشاوران حوزه زنان و خانواده دانشگاه های کشور و استانداری و ارائه گزارش های پیشرفت دوره ای به روسای دانشگاه ها و دفتر مشاور وزیر در امور زنان و خانواده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

10- تعـامل و همکاری در راستـای رفع مسائـل و مشکلات زنان بویژه زنان شاغل دانشگاه، خانواده های کارکنان، دانشجویان دختـر و ارائـه راهکارهای عملی جهت رفع مشکلات آنان با جلب مشارکت نهادهای دولتی و غیر دولتی به ویژه خیریه ها و نهادهای مردمی.

11-  برنامه ریزی در راستای گسترش پژوهش­های مرتبط با حوزه زنان و خانواده.

۱2- نیاز سنجی های دوره ای به منظور شناسایی مشکلات و چالش های موجود در حوزه زنان اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان.

13- برنامه ریزی در جهت ارتقاء سلامت و گسترش فرهنگ ورزش در زنان.