برگزاری نشست بانوان محترم عضو هیات علمی با ریاست محترم دانشگاه و تقدیر از بانوان سرآمد علمی

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها و هفته گرامیداشت مقام زن، نشست با حضور ریاست دانشگاه جهت شنیدن سوالات و پیشنهادات بانوان عضو محترم هیات علمی، در سالن همایش های بیهقی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید.

خانم دکتر خاتمی مشاور رئیس در امور بانوان بیان داشتند:از برنامه های اصلی هفته زن تقدیر از بانوان دانشمندی است که با توانمندی‌های خود در مرزهای دانش حرکت می کنند.
عنوان اصلی برنامه های سراسری این هفته با عنوان بانوی خردمند می باشد که برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری است که می فرماید :”از نمونه های بارزی که می تواند عقلانیت، تدبیر و خرد زن را به عنوان یک قهرمان نشان دهد زینب سلام الله علیها است”

بانوان خردمند در دو جهت می توانند نقش عمده داشته باشند :
مورد اول در خنثی نمودن نقشه های دشمن و از بین بردن تحریف می باشد همانگونه که حضرت زینب سلام الله علیها این نهضت را به راه انداخت .
و مورد دوم قدم برداشتن بانوان برای بانوان است که موجب ارتقاء و توانمندی آنان و آسیب زدایی از جامعه زنان می شود . چرا که ما در موجی رسانه ای قرار گرفته ایم که زنان و خانواده ها را مورد هدف قرار داده است.
در رابطه با بحث علمی یکی از سیاست های مهم این است که ما چقدر توانسته ایم از نخبگان علمی حمایت کنیم؟
چه انتظاراتی از آنها داریم؟
و می خواهیم چه افتخاراتی برای ما بیافرینند ؟
در این جلسه اعضای هیات علمی خانم به بیان مطالبات خود پرداختند و ریاست دانشگاه در پایان توضیحاتی را بیان فرمودند .
در انتهای جلسه به بانوان سرآمد علمی دانشگاه که دارای رتبه دانشیاری بودند هدایایی تقدیم شد.