رئیس دانشگاه ، اعضای هیات رئیسه و جمعی از اساتید بسیجی کانون بسیج اساتید شهرستان سبزوار در دومین دوره طرح حبیب که به میزبانی جبهه مقاومت دانشگاهیان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد شرکت کردند.

به گفته دبیر این همایش چشم انداز این طرح ،تحقق و فراگیری مکتب شهید سلیمانی با محوریت نخبگان است و ماموریت این طرح تبیین، ترویج و گفتمان سازی مکتب شهید سلیمانی و انتقام سخت علیه دشمنان بوده،  از جمله اهداف آن زمینه سازی تحقق سبک زندگی حاج قاسم، تشکیل شبکه فعالانه جبهه مقاومت،  زمینه سازی خروج کامل آمریکا از منطقه و کمک به تشکیل دولت مقاومت اسلامی در ایران و سایر کشورها است.

هسته مرکزی این طرح نیز در سطح دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد که یکی از انگیزه‌ها برای دومین دوره طرح مکتب حبیب شکل گیری هسته مرکزی در سطح استان بود

هسته مرکزی شورای سیاستگذاری و پنج کارگروه شبکه سازی، ترویج، تببین، تبلیغ و انتقام سخت را شامل می‌شود.

اهداف و اقدامات این طرح برای زمینه سازی تحقق سبک زندگی حاج قاسم؛ تدوین منظومه فکری و سیره عملی حاج قاسم، راه اندازی نهضت مردمی هنر انقلاب و سبک زندگی شهید، دوره‌ی توانمند سازی و تربیت مبلغ، اعطای نشان بین المللی شهید و تدوین کتب درسی و کتاب شهید است.