⭕️به همت کانون بسیج اساتید شهرستان سبزوار، اردوي راهيان نور و پيشرفت 109 نفر از اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان سبزوار و خانواده های انان به مدت سه روز برگزار گرديد.

🛑 به گزارش روابط عمومي کانون بسیج اساتید شهرستان سبزوار در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جهت گسترش حرکت معنوی راهیان نور و گسترش آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی در راهیان پیشرفت، اردوی راهیان نور و پیشرفت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان سبزوار و خانواده های آنان در بهمن ماه سال جاری برگزار شد. در این اردو که با تاکید بر آیین نامه قرارگاه های جهاد تبیین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار شد، آشنایی با ظرفیت های عظیم دفاع مقدس، شناسایی دستاوردها و پيشرفت‌هاي انقلاب اسلامي و خنثي سازي تبليغات دروغين رسانه‌هاي خارجي دنبال گردید.بازدید از یادمان های دفاع مقدس، مجتمع صنعتی فولاد خوزستان، سد دز و چاه های حفاری نفت از جمله برنامه های اجرا شده در این اردو بود.