پایگاه بسیج شهدای اردی بهشتی ( بسیج کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری) در راستای اجرای طرح صالحین و ارتقاء ابعاد تربیتی _ معرفتی و بصیرتی اعضای پایگاه، در روز پنج شنبه مورخ ۱۴/۱۱/۹۵ ، همزمان با ایام الله دهه فجر با حضور ۱۱۹ نفر از اعضای پایگاه و دعوت از نویسنده کتاب اخلاق کارمندی ( آقای دکتر محمد ادیب نیا) ، از سلسه انتشارات سپاه پاسداران  که به سفارش سازمان بسیج کارمندان کشور به چاپ رسیده است، اقدام به برگزاری کارگاه حضوری به مدت ۸ ساعت نمود و در آینده ی نزدیک آزمون غیر حضوری آن نیز ازمنبع کتاب که به صورت فایل  pdfدر اختیار اعضاء قرار گرفته است انجام خواهد شد .

از نکات قابل توجه در برگزاری این دوره ی آموزشی  هماهنگی های انجام شده با کار گروه آموزش کارکنان بود که برای اولین بار ساعات حضور افراد در این دوره بعنوان ساعات آموزش عمومی کارکنان محسوب گردید  و همکاران می تواند از مزایای گواهینامه صادره برای طی مراحل استخدامی و ارتقاء خود استفاده نمایند.

شایان ذکر است در پایان دوره ی آموزشی منشور اخلاقی کارمندان بسیجی پایگاه در۱۰ بند قرائت و مورد تاکیداعضاء قرار گرفت .

منشور اخلاقی بسیج کارمندان دانشگاه حکیم سبزواری

این منشور به منظور اشاعه اعتلای فرهنگ اسلامی و ارزشهای انسانی و سازمانی در بسیج کارکنان  دانشگاه حکیم سبزواری و نمادینه کردن ابعاد آن در اندیشه وعمل کارمندان تدوین گردیده است . با اطلاع از اینکه کارمندان  بسیجی باید  تمامی  تلاش  و  همت  خود  را  برای  انجام هرچه بهتر  وظایف  شرعی  و  قانونی  و مسئولیت های اداری بر مبنای باورها و ارزشهای اسلامی و افزایش سطح رضایتمندی ارباب رجوع به کار گیرند بر این باوریم که:

تحقق آرمان های الهی ، انسانی ، سازمانی در کرو خدمت رسانی به خلق خداست و رضایت مخلوق راهی جهت جلب رضایت خداوند و شکر گزاری نعمت های الهی است.

1. نظم و آراستگی ظاهر مطابق با فرهنگ اسلامی و ملی و رعایت عدالت و انصاف در برخورد با ارباب رجوع سر لوحه کار ماست .
  2. داشتن روحیه امانت داری ، خوشرویی ، شکیبایی با ارباب رجوع ، از شاخص های رفتاری ما خواهد بود.
  3. استفاده مناسب و موثر از زمان ، رسیدگی به امور محوله و دلسوزی در انجام امور برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
  4. تلاش و کوشش در جهت تقویت ارزش های اسلامی، پرهیز از تبعیض، ایجاد فضای صمیمی را وظیفه شرعی و قانونی خود می دانیم.
  5. ارائه اطلاعات مستند ، شفاف و خدمات مطلوب و مورد رضایت ارباب رجوع ، منطق ماست.
  6. انتقاد های سازنده را قبول داریم و پیشنهادات منطقی و کارآمد را حمایت می کنیم.
  7. استفاه بهینه از منابع و امکانات و جلوگیری از اسراف و تبذیر با رعایت صرفه جویی خردمندانه و حذف تشریفات زائداز اصول کاری ماست.
  8. پایبندی به فرهنگ کار و تلاش در عرصه خدمت رسانی به مردم و جلب رضایت ارباب رجوع را برای خود لازم و ضروری می دانیم.
  9. زمینه سازی بستر های مناسب به منظور ارتقاء درخشش علمی دانشگاه در کشور از وظایف ماست و در این راه تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست.

پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری

اسلاید های ارائه شده در کارگاه توسط مدرس محترم آقای دکتر ادیب نیا Ethics mployee

IMG_3757IMG_3748IMG_20170203_081429 IMG_20170204_081701_1CSIMG_3755

IMG_20170204_081619_4CS IMG_20170204_081610_1CS