فراخوان عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در خصوص پذیرش دانشجویان برتر در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال تحصیلی ۹۸-۹۷

دانشگاه حکیم سبزواری در راستای اجرای آیین نامه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان ابلاغ شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور و آخرین اصلاحات آیین نامه مذکور ، مبنی بر ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر ؛ اقدام به پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد (در رشته های اعلام شده) بدون شرکت در آزمون سراسری ، برای نیم سال اول سال تحصیلی۹۸-۹۷ نموده است.

حتما قبل از ثبت نام آیین نامه زیر را حتماً مطالعه نمایید.

شرایط متقاضیان :

کلیه دانشجویان و دانش آموختگان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در صورتی که حائز شرایط ذیل باشند ، می توانند با اخذ پذیرش از این دانشگاه و بدون شرکت در آزمون سراسری دوره تحصیلات تکمیلی، ‌در رشته های موجود در این دانشگاه ادامه تحصیل نمایند . متقاضیان می بایست در خواست و مدارک خود را از ۱۳۹۷/۰۱/۲۰ لغایت ۱۳۹۷/۰۲/۱۵  در پایگاه اینترنتی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه حکیم سبزواری به نشانی : http://www.hsu.ac.ir/talent ثبت نمایند .

• احراز حداقل یکی از شرایط مندرج در بندهای ۱ یا ۲ یا ۳ یا ۴ الزامی است
  1. دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که تا پایان نیمسال ششم تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم ( ۳/۴ ) واحد های درسی به لحاظ میانگین کل جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند
  2. دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی فارغ التحصیل شده و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل  ۸ نیمسال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود، جزء ۱۵ درصد برتر دانشجویان  باشند.
  3. برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی دانشجویی کشور با ارایه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد
  4. چنانچه ۱۵ درصد برتر دانشجویان به دلیل انصراف و یا عدم تقاضا از تسهیلات مربوط استفاده نکردند و ظرفیت پذیرش در رشته ای تکمیل نشد دانشگاه می تواند از متقاضیان ۱۰ درصد بعدی (جزء ۲۵ درصد برتر) که صرفاً  در مقطع کارشناسی در همین دانشگاه تحصیل کرده باشند پذیرش نماید.
  • تبصره۱: پذیرش در رشته تحصیلی مرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
  • تبصره ۲ :دانشجویان دوره کارشناسی که حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی (و نهایتاً ۹۷/۰۶/۳۱) دانش‌آموخته شوند می توانند در این فراخوان تقاضا دهند.
  • تبصره ۳ : استفاده از تسهیلات بدون آزمون مختص دانشجویان ایرانی است
  • در مقطع کارشناسی حداکثر طی ۸ نیمسال فارغ التحصیل شود.
  • فرم گواهی معدل و ریز نمرات برای متقاضیانی که در شش نیمسال فارغ التحصیل می شوند باید تا پایان نیمسال پنجم و در مقایسه با ورودی های سال قبل همان رشته تکمیل گردد و مجدداً در شهریور ماه و پس از فارغ التحصیلی این فرم را تا پایان نیمسال ششم و در مقایسه با میانگین کل ۸ نیمسال ورودی های سال گذشته همان رشته تکمیل و ارائه گردد.

مراحل و مدارک ثبت نام اینترنتی :

• ثبت درخواست صرفا در پایگاه اینترنتی دفتر استعدادهای درخشان به نشانی http://www.hsu.ac.ir/talent صورت می پذیرد
  • تکمیل فرم گواهی معدل، تعداد واحد گذرانده شده و رتبه تا پایان نیمسال ششم توسط آموزش دانشکده مربوط
  • اسکن صفحه نخست شناسنامه
  • اسکن کارت ملی
  • اسکن عکس(۴×۳) پرسنلی
  • اسکن ریز نمرات تا پایان نیمسال ششم
  •   فیش واریزی بهمبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال را به شماره حساب ۷۸۷۴۵۱۷۵۵۴به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری نزد بانک تجارت (قابل واریز از تمامی شعبه ها) جهت بررسی پرونده.

اعلام نتایج :

اسامی اولیه پذیرفته شدگان خردادماه ۱۳۹۷ از طریق وب سایت دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه حکیم سبزواری اعلام خواهد شد.