🔴 باسلام
دانشجویان متقاضی ترم تابستانی میتوانند فرم آن را از آموزش (آقای ثابتی) تحویل بگیرند و از یکشنبه آتی به گروه مراجعه نمایند.

شرط درخواست ترم تابستانی:
1- دانشجویان در شرف فراغت از تحصیل برای دروسی که نیمسال آینده ارائه نمیشوند
2- دروس عمومی (حضوری برگزار خواهند شد)
3- دروس پایه ای که دانشجو موفق به گذراندنش نشده است

🔴 درخواست دروس تخصصی و اختیاری خارج از چارچوب فوق الذکر تایید نخواهد شد.

🔴 تعیین استاد درس صرفا با گروه است و دانشجو برای تمام دروس درخواستی، پس از تایید مدیر گروه، باید تایید و امضای استاد درس را اخذ نماید و منبع درسی را در همان ابتدا از استاد جویا شود.

🔴 منبع درسی توسط استاد درس باید در پشت فرم درخواست ترم تابستان مورد تایید قرار گیرد.

دانشجویان بیوشیمی به دلیل این که درس تخصصی در نیمسال آتی برایشان ارائه نمیشود حتما سعی کنند دروس مشترک با سایر رشته های گروه زیست شناسی که براساس چارت تحصیلی در نیمسال آتی ارائه نمیشوند را تا سقف 8 واحد انتخاب و درخواست نمایند تا در نیمسال آتی بتوانند دروس مشترک را همراه با حداکثر 2 درس معرفی به استاد انتخاب کرده و در همان ترم فارغ التحصیل شوند.

🔴 ضمنا
حسب دستور آموزش کل، درخواست دروس به صورت میهمان در سایر دانشگاهها امکانپذیر نیست و لذا درخواست میهمانی ننمایید.

دانشجویانی که تابستان نیاز به خوابگاه دارند تا فردا اسامی خود را به گروه اعلام کنند. دانشجویانی که به ناچار باید از نمونه های زنده خود سربزنند درخواست را از طریق استاد راهنمای خود ارسال کنند تا پس از بررسی به دانشگاه اعلام گردد.

خوابگاهها در داخل توحیدشهر خواهند بود.