پروژه های کارشناسی

فرم ثبت نمره پروژه کارشناسی

فرمت پوستر

لیست داوران

لیست پروژه­های کارشناسی اخذ شده جهت نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶  —تاریخ بروزرسانی۹۶/۱۱/۲۴

قابل توجه دانشجویانی که درس پروژه کارشناسی را در ترم پاییز ۹۷-۹۶ اخذ نموده اند، آخرین فرصت دفاع از پایان نامه کارشناسی ۳۰ اردیبهشت ماه ۹۷ بصورت شرکت در نمایشگاه پروژه های کارشناسی  می باشد

قابل توجه دانشجویان عزیز:

• جهت اخذ پروژه در ترم آینده می­بایست نام شما در این لیست (دانلود) ثبت شده باشد.

• جهت قرارگیری نام شما در لیست زیر می­بایست با استاد مورد نظر خود در مورد پروژه کارشناسی بصورت حضوری هماهنگی نمایید. سپس نام و نام خانوادگی خود به همراه شماره دانشجویی، عنوان پروژه و شماره تماس را برای استاد محترم ایمیل نمایید. حداکثر مهلت ارسال عنوان پروژه به ایمیل استاد محترم تا تاریخ سه شنبه  ۱۳۹۶/۱۱/۲۴  می­باشد.

• در صورتی که پس از گذشت دو روز از ارسال ایمیل به استاد محترم، نام شما در لیست زیر قرار نگرفته باشد، موضوع را با استاد محترم در میان بگذارید.