انتخاب استاد راهنما ویژه نو ورودیها

بازه انتخاب استادراهنما از 28 دیماه لغایت 10 بهمن ماه 98  می باشد .

دانشجویان محترم در نظر داشته باشند که این مهلت تمدید نمی گردد.

دانشجویان ورودی 98 می بایست در تاریخ تعیین شده نسبت به انتخاب استاد راهنما و تکمیل فرم مربوطه اقدام نمایند.

تذکر1: دانشجویان محترم از تکمیل چند باره فرم خودداری نمایید . در غیر اینصورت اطلاعات شما ابطال می گردد.

تذکر 2 : فرم پیشنهاد استاد راهنما را در قالب word دریافت و پس از تکمیل فرم آنرا پرینت گرفته و امضا نموده و به صورت حضوری تحویل کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده نمایید . (محل حضور کارشناس تحصیلات تکمیلی اتاق 241 (آزمایشگاه میکرو پروسسور) واقع در طبقه اول دانشکده مهندسی برق می باشد.)

تذکر 3 : هر نفر مجاز به انتخاب حداکثر سه اولویت بدون تکرار نام استاد پیشنهادی می باشد.

تذکر 4: کلیه اطلاعات مورد درخواست تکمیل گردد.

• درصورت نیاز با شماره تلفن 44012843 – 051 (کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده ) تماس حاصل فرمایید.

• جهت دریافت فرم پیشنهاد استاد راهنما به لینک زیر رجوع نمایید.

تکمیلی:از شما دانشجوی گرامی جهت شرکت در جلسات سمینار ورودیهای قبل که در مورخ 15 و 16 دیماه 98 در محل سالن پروفسور لطفی زاده برگزار می گردد دعوت به عمل می آید.

فرم پیشنهاد استاد راهنما

معظم توکلیان