دفتر تحقیق و توسعه شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو)

• دومین جلسه کمیته مشترک تحقیق و توسعه شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو) و دانشگاه حکیم سبزواری : این جلسه با حضور اعضا تشکیل گردید. هدف از برگزاری این جلسه ارائه پروپوزال پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشدی که قصد انجام پروژه مشترک با شرکت  جمکو را دارند بود.

• تفاهم نامه مشترک دانشگاه حکیم سبزواری و شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو): جهت دانلود تفاهیم نامه به لینک زیر رجوع نمایید.

صفحه اول تفاهم نامه              صفحه دوم تفاهم نامه

• اولین جلسه کمیته مشترک تحقیق و توسعه شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو) و دانشگاه حکیم سبزواری : این جلسه در مورخ 10 آذرماه 97 در محل شرکت جمکو با حضور اعضای زیر برگزار گردید و نتیجه جلسه به امضای تفاهم نامه مشترک ختم گردید. همچنین مقرر گردید دومین جلسه در مورخ 1 دیماه 97 در محل دانشگاه حکیم سبزواری- دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر (سالن پروفسور لطفی زاده ) برگزار گردد . در این جلسه بناست پروپوزال پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشدی که قصد انجام پروژه مشترک با شرکت  جمکو را دارند مطرح گردد.
  • اعضای کمیته تحقیق و توسعه شرکت جمکو :
    اعضای دانشگاه حکیم سبزواری   آقایان : دکتر روشن فکر – دکتر فرزی – دکتر سهیلی

اعضای شرکت جمکو      آقایان : مهندس رستمی(مدیر عامل شرکت جمکو) -دکتر سرگلزایی – دکتر فائزیان – مهندس جهانی – مهندس معروف -مهندس فرمانبر -مهندس سدیدی -مهندس اکبری -مهندس گوهری – مهندس سلامی

• قابل توجه دانشگاهیان گرامی (دانشجویان و اساتید محترم):شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو)در نظر دارد جهت بهبود خط رنگ ، با اساتید و دانشجویانی که در این زمینه فعالیت کرده و دارای تجارب مفید علمی – پژوهشی می باشند همکاری نماید .جهت کسب اطلاعات بیشتر با نماینده شرکت مذکور در دانشگاه ، جناب آقای مهندس معروف تماس حاصل فرمایید .شماره تماس : 09357488833