اعضای محترم  IEEE بخش ایران
با عرض سلام،

همچون سال‏های گذشته، IEEE بخش ایران افتخار دارد جوایزی با عناوین ذیل جهت ارج نهادن به تلاش‏های پیشکسوتان، پژوهشگران و دانشجویان در راستای ارتقای جایگاه علمی و صنعتی مهندسی برق کشور، اعطا نماید:

1. استاد پیشکسوت در امر آموزش
  2. استاد پیشکسوت در امر پژوهش
  3. زنان در مهندسی
  4. آموزش و پژوهش رده‏ی جوانان
  5. پایان نامه‏ی برگزیده‏ی کارشناسی و کارشناسی ارشد
  6. رساله‏ی برگزیده‏ی دکترا
  7. شاخه‏ی دانشجویی برگزیده
  8. شاخه‏های دانشجویی قابل تقدیر
  9. مشاور برگزیده‏ی دانشجویی

‏و همچنین سه جایزه‏ی

1. آموزشی استاد پرویز جبه دار مارالانی (در زمینه‏ی آموزش مهندسی برق)
  2. پژوهشی استاد محمد حکاک (در زمینه‏ی مخابرات)
  3. پژوهشی استاد کارو لوکس (در زمینه‏ی کنترل و سیستم‏های هوشمند)

به اطلاع علاقمندان می‌رساند که مهلت نامزدی (بصورت خوداظهاری برای جوایز بند ۳ تا ۸)، روز شنبه مورخ ۵ اسفندماه ۱۳۹۶ و مدارک بطور مستقیم توسط داوطلبان بصورت الکترونیک و از طریق وب‏سایت http://awards.ieee.org.ir دریافت می‌گردد. جهت اطلاع از شرایط اعطای هر یک از جوایز لطفاً به سایت بخش ایران IEEE به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

– ضمناً به اطلاع می‌رساند که هر داوطلب فقط در یک عنوان می‌تواند کاندید شود. همینطور اگر داوطلبی در یک عنوان در سال‏های قبل جایزه گرفته‏است، مجدداً نمی‏تواند در آن عنوان داوطلب شود.
– پیشاپیش از همکاری داوطلبان در تکمیل دقیق و به موقع فرم‏ها سپاسگزاری می‌نماید.
– شرط اولیه‏ی احراز تمامی جوائز عناوین ۳ تا ۷، داشتن عضویت در انجمن IEEE در موقع دریافت جایزه می‌باشد.
– همچنین اگر داوطلبی در یک عنوان در سال‏های قبل موفق به کسب جایزه شده باشد امتیازهای محسوب شده در آن عنوان برای کاندیداتوری عنوان جدید محسوب نخواهد شد.

با تقدیم احترام
احمدرضا شرافت