به مناسبت روز مهندس و به همت دانشکده های مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری چهارمین همایش دانشگاه، تکنولوژی و توسعه ملی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

کارآفرین برتر کشور گفت: سالانه حدود ۳۰۰ هزار دانشجوی مهندسی در کشور فارغ‌التحصیل می‌شوند که تناسبی با شرایط اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال مناسب ندارد.

محمد مهدی نایبی ظهر امروز در همایش دانشگاه تکنولوژی و توسعه ملی که در  دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر مهم‌ترین معضل اقتصادی کشور تکیه بر درآمدهای نفتی است، اظهار کرد: حجم صادرات غیرنفتی در جمهوری اسلامی۴۰ میلیارد دلار است، ولی در کشوری مانند آلمان که جمعیت برابر با کشور ما دارد، حدود ۲ هزار میلیارد دلار است.

وی افزود: اگر میعانات گازی و پتروشیمی از میزان صادرات غیرنفتی کشور ما حذف شوند، حجم صادرات غیرنفتی کشور به ۱۰ هزار میلیارد در سال می رسد.

کارآفرین برتر کشور ادامه داد: ۸۰۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی محصول پسته و یک میلیارد دلار نیز لبنبات است که به دست شرکت‌های لبنیاتی به کشورهای منطقه و عراق صادر می‌شود.

نایبی بیان کرد: سالانه حدود ۳۰۰ هزار دانشجوی مهندسی در کشور فارغ‌التحصیل می‌شوند که تناسبی با شرایط اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال مناسب ندارد.

وی افزود: همچنین ۴ درصد از جمعیت ۸۰ میلیون نفری ایران دانشجو هستند که این میزان ۲ برابر متوسط جمعیت دانشجو در اروپا است.

کارآفرین برتر کشور یادآور شد: دانشجویان علاوه بر کسب مهارت‌های عملی و کاربردی با نگاه اقتصادی و تجاری باید در فضای کسب و کار قرار گرفته و فرصت‌های کارآفرینی برای خود و دیگران فراهم کنند.

در این همایش از دانشجویان ممتاز رشته های مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری نیز تقدیر شد.

گفتنی است در حاشیه این همایش انجمن های علمی رشته های مهندسی دانشگاه و شرکت های مستقر در مرکز رشد و صنایع شهرستان سبزوار در محل دانشکده مهندسی در نمایشگاهی به معرفی توانمندی های خود پرداختند.