Cisco Certified Network Associate

در گذشته آموزش دوره CCNA در سیسکو به عنوان یک دوره آموزشی مقدماتی نام برده می شود ولی با تغییرات هوشمندانه شرکت سیسکو ، در کنار واژه مقدماتی واژه پیشرفته را به آن می بایست اضافه کرد . شرکت در دوره CCNA برای مهندسین شبکه جویای کار و حتی برای متخصصان شاغل در حوزه شبکه توصیه می شود آن هم به دلایل زیر:

دانشجو در آموزش CCNA فرا می گیرد که  چگونه شبکه مبتنی بر IPv4 و IPv6 را در سطوح مختلف شبکه مانند LAN و WAN پیاده سازی نماید.معرفی ،پیاده سازی و عیب یابی انواع پروتکل های مسیر یابی مانند:RIP،EIGRP،OSPF اصلی ترین سرفصل این دوره را تشکیل می دهد .از دیگر مطالب آموزش این دوره پیکربندی روتر ها و سوئیچ ها در کنار برقراری امنیت در شبکه توسط این تجهیزات می باشد.معرفی انواع تکنولوژی های WAN و مدیریت تجهیزات شبکه نیز از دیگر مطالب آموزشی این دوره محسوب می شود.

در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری با اختصاص زمان کافی برای دوره CCNA ( به مدت ۶۰ ساعت )، این اطمینان به دانشجویان داده می شود که فقط برگزاری این دوره هدف نیست بلکه یادگیری مطالب بصورت تئوری،پیاده سازی سناریو مرتبط با هر مبحث و در نهایت تمرین برروی تجهیزات سیسکو توسط خود دانشجویان با نظارت و راهنمایی استاد، بیانگر اینست که ما حضور دانشپذیران خود را در بازار کار شبکه، هدف قرار داده ایم.

مزایای دوره:

• پس از گذراندن دوره آموزش CCNA R&S دانشجو می تواند:
  •     روترها و سوئیچ های سری مختلف شرکت سیسکو را جهت قرار گرفتن در شبک های LAN و WAN تنظیم و راه اندازی نماید.
  •     برای برقراری ارتباط شبکه سازمان با شبکه تامین کننده سرویس، نسبت به راه اندازی پروتکل مسیریابی تصمیم صحیح را گرفته و آنرا پیاده سازی نماید.
  •     شبکه ی راه اندازی شده ای را که در حال سرویسدهی می باشد در مواقع بروز مشکل، آنرا یافته و رفع عیب نماید.
  •     شبکه ای را که مبتنی بر IPv4 پیاده سازی شده است هنگام مهاجرت به IPv6 مدیریت نماید.
  •     امنیت سرویس های پرکاربردی مانند DHCP را توسط سوئیچ های شبکه برقرار نماید.
  •     امکان شرکت در آزمون بین المللی و دریافت مدرک سیسکو
  •     کسب فرصت های شغلی بهتر با توجه به تخصص فرا گرفته شده

رئوس سرفصل های دوره CCNA R&S:

• Internetworking
  • پروتکل TCP/IP و هفت لایه OSI
  • Subnetingهای با طول متغیر
  • IOS و مدیریت تجهیزات ایمنی
  • مدیریت یک Cisco Internetworking
  • سوئیچینگ لایه ۲ و لایه ۳ سیسکو
  • مسیریابی IP با استفاده از پروتکل های مسیریابی RIP, IGRP, EIGRP, OSPF, BGP
  • LANهای مجازی
  • امنیت
  • ترجمه آدرس شبکه (NAT)
  • فناوری های بی سیم سیسکو
  • شبکه های گسترده (WANs)
  • عیب یابی شبکه

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری دوره و ثبت نام با شماره ۴۴۰۱۲۸۵۶ – ۰۵۱ (مرکز دوره های آزاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری)تماس بگیرید.