اطلاعیه : ویژه داوطلبین دکتری 97  رشته مهندسی برق – الکترونیک

(Ph.D)مرحله دوم(ارزیابی تخصصی)آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی

سال تحصیلی ۹۸-۹۷

ضمن آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری نیمه متمرکز سال تحصیلی ۹۸-۹۷

به اطلاع می رساند تاریخ مصاحبه داوطلبین دکتری 97 دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در سال تحصیلی 98-97 روزهای 19 و 20 تیرماه ساعت 8 الی 16 می باشد .
داوطلبین گرامی متقاضی شرکت در مصاحبه این دانشکده در رشته مهندسی برق – الکترونیک مستدعی است فایل ورد زیر را دانلود و ضمن تکمیل به آدرس ایمیل داده شده ارسال نموده تا کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده جهت تنظیم جلسه مصاحبه با شما تماس حاصل نماید .ارسال این فرم نهایتا تا مورخ 18 تیر ماه جایز خواهد بود . در صورت عدم ارسال فرم مذکور دانشکده پذیرای شما جهت مصاحبه خواهد بود ولی به لحاظ اتلاف وقت شما مسئولیتی را برعهده نخواهد داشت .
اولویت مصاحبه با داوطلبینی خواهد بود که فایل را به ایمیل داده شده ارسال نموده اند .

متذکر میشود بازه زمانی مصاحبه در تاریخ های اعلام شده از ساعت 8 الی 16 خواهد بود.

فرم ثبت نام اولیه را از اینجا دانلود کنید.

آدرس پست الکترونیک: فرم های تکمیل شده خود را به آدرس زیر ارسال نمایید.

moazam.tavakolian@gmail.com
یا