هدف:
ایجاد تسهیلات بیشتر و برخورداری از رفاه و آسایش، و رفع مشکلات مالی اعضای محترم هیأت علمی و غیر هیات علمی شاغل دانشگاه

محدوده کاربرد:
کلیه اعضاء هیأت علمی و غیر هیات علمی شاغل و بازنشسته ی دانشگاه

ورودی ها:
به منظور انجام مناسب فرایند کاری این اداره ورودی هایی که مبنای انجام کار می باشند عبارتند از:
۱) ارائه درخواست به اداره کارگزینی و رفاه دانشگاه   ۲) ارائه مدارک مورد نیاز جهت پرداخت

مسئولیت و اختیار:
۱) مدیریت مالی دانشگاه : مسئولیت پاسخگویی به استعلام به عمل آمده ازسوی بانک تجارت و مسئولیت تایید و گواهی کسر اقساط از حقوق متقاضیان دریافت وام را به عهده دارد.
۲) مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه)اداره کارگزینی و رفاه) : مسئولیت بررسی درخواست دریافت وام ازسوی متقاضیان، استعلام از بانک و صدور معرفی نامه جهت معرفی آن ها به بانک تجارت را بر عهده دارد.

شرایط:
۱)متقاضی قبلا از وام موردنظر استفاده نکرده باشد یا در صورت استفاده وام را تسویه کرده باشد.

مدارک لازم :
۱) درخواست کتبی عضو
۲) تکمیل فرم تقاضانامه درخواست وام
۳)  کپی سند منزل جهت دریافت وام جعاله تعمیر مسکن
۴)  کپی از سند خودرو جهت دریافت وام خرید خودرو
۵)  فاکتور خرید کالاهای اساسی جهت دریافت وام خرید کالای اساسی
۶) کپی شناسنامه، کارت ملی، آخرین حکم کارگزینی

دستورالعمل :
۱) متقاضی دریافت وام، برای دریافت هر یک از وامهای مورد تقاضا (وام جعاله تعمیر مسکن، وام خرید خودرو یا وام خرید کالای اساسی) درخواست کتبی خود را به اداره کارگزینی و رفاه ارسال نماید.
۲) درخواست توسط اداره کارگزینی و رفاه دانشگاه بررسی می شود و در صورتی که متقاضی قبلا از تسهیلات بانک مزبور استفاده نکرده باشد یا اقساط وی به پایان رسیده باشد، از بانک استعلام بعمل می آید.
۳) اداره کارگزینی جهت مشخص شدن میزان اقساط وامهای قبلی متقاضی از بانک تجارت استعلام میگیرد و پس از اعلام نتیجه استعلام توسط بانک؛ درخواست توسط اداره کارگزینی بررسی شده و تأیید یا عدم تأیید آن به متقاضی اعلام می شود.
۴) درصورت تأیید، اداره کارگزینی و رفاه، نامه معرفی به بانک را صادر کرده و نامه را جهت امضاء به مدیریت امور اداری و پشتیبانی ارسال می کند
۵) متقاضی نامه امضاء شده توسط مدیر امور اداری و پشتیبانی را به همراه مدارک لازم به بانک ارائه می کند.
۶) متقاضی جهت ارائه فرم تکمیل شده و مدارک مورد نیاز ، به بانک مراجعه می کند.
۷) بانک جهت اطلاع از وضعیت حقوقی متقاضی، از ذیحسابی دانشگاه استعلام به عمل می آورد
۸) مدیریت مالی دانشگاه، مراتب را به بانک مورد نظر اعلام  می کند.
۹) بانک درمورد تصویب یا عدم تصویب وام، تصمیم گیری می کند و در صورت موافقت وام را به متقاضی پرداخت می کند.

مبلغ :
۱) وام جعاله تعمیرات مسکن: ۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال- بازپرداخت چهار ساله و با مبلغ هر قسط حدود ۱۷٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال
۲) وام خرید خودرو داخلی: ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال- بازپرداخت چهار ساله و با مبلغ هر قسط حدود ۱۴٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال
۳) وام خرید کالای اساسی: ۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال- بازپرداخت سه ساله و با مبلغ هر قسط حدود ۹٫۰۵۰٫۰۰۰ ریال

خروجی :
با توجه به اقدامات انجام شده که دستورالعمل آن در بالا تشریح گردید خروجی حاصل از این اقدامات عبارت است از:
صدور نامه مجوز پرداخت وام توسط اداره کارگزینی و رفاه به بانک .