شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

اختتامیه مسابقات مهارت محور (رباتیک و برنامه نویسی)

یکی از اهداف مرکزکارآفرینی و نوآوری دانشگاه ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه حکیم سبزواری و منطقه می باشد که برگزاری مسابقات مهارت محور یکی از مسیر های تعریف شده است.
در اختتامیه این مراسم، مدیریت مرکز کارآفرینی و نوآوری به بیان اهداف و ماموریت های مرکز پرداختند و در این راستا از دانشجویان و اساتید حاضر در جلسه ، تعامل و برقراری ارتباط بیشتر با مرکز کارآفرینی را درخواست نمودند.
برگزیدگان این مسابقات در مراسم اختتامیه مسابقه که در روز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار شد مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتند و هدایای خود را که توسط مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه تعبیه شده بود را دریافت نمودند.

برندگان مسابقه کدنویسی :
جایزه تیم های برنده کد نویسی به ترتیب رتبه :
🎁مبلغ ۷۰۰ هزارتومان ( رحمت الله انصاری)
🎁🎁مبلغ ۵۰۰ هزارتومان ( محمد امین عبیری- فاطمه فتحی)
🎁🎁🎁مبلغ ۳۰۰ هزارتومان (یونس محمودی -سید جلال افخمی )

برندگان مسابقه رباتیک مقدماتی :
تیم اول و دوم به دلیل نزدیک بودن رکورد ها از جایزه نقدی یکسان برخوردار شدن :
🎁تیم اول و دوم هر کدام مبلغ ۷۰۰هزار تومان
(مهسا قصابی – میترا قزی-محمدآرمین جعفر زاده )
(کاوه کلاته -حمید رضا پرستویی -مهدی دارینی)
🎁🎁🎁تیم سوم مبلغ ۳۰۰ هزار تومان (زهره دلبری – مجتبی دلبری )
🎉برنده لوح تقدیر خلاقیت به تیم خانم حسنی حکیم بای و کوروش دادور تعلق گرفت .
🏆برنده لیگ آزاد از نیکان رباتیک گرگان (مجید هلالیان ، اکرم مهدوی ، طاها مهدوی ، سعید رنجبر)مبلغ ۱۵ میلیون ریال

♦️مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه ضمن تبریک به این عزیزان و خداقوت و دست مریزاد به انجمن های علمی گروه مهندسی برق و کامپیوتر ، همچنان حامی اصلی اینگونه مسابقات مهارت محور می باشد .ضمنا مرکز کارآفرینی پذیرای برندگان این مسابقات جهت درج اطلاعات آنها برای همکاری در تیم های نوآورانه و خلاق می باشد .

اشتراک گذاری:

اشتراک گذاری در print