جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

💠جلسه هم اندیشی مدیریت کارآفرینی و نوآوری دانشگاه با مدیران اداره آموزش و پرورش شهرستان سبزوار

✅این جلسه با عنوان هم اندیشی در حوزه کارآفرینی و نوآوری با حضور آقای دکتر کهن مدیریت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه حکیم سبزواری، آقای اسلامی معاونت آموزش و پرورش شهرستان سبزوار، آقای دکتر رضایی مدیر مرکز رشد و مدیران مدارس نمونه ، فنی و حرفه ای سبزوار برگزار شد.

♦️در این جلسه طرفین به برقراری ارتباط موثر در زمینه کارآفرینی و نوآوری تاکید کردند و ترویج فرهنگ کارآفرینی را برای دانش آموزان از اولویت های کاری و مهم دانستند.

♦️♦️در این راستا مقررشد تفاهم‌نامه همکاری در زمینه کارآفرینی و نوآوری فی مابین دانشگاه حکیم سبزواری و اداره آموزش و پرورش شهرستان سبزوار تنظیم و منعقد گردد ، تا طبق مفاد تفاهم‌نامه اهداف مشترک و مورد نظر هر ارگان مسیر درستی را پیش گرفته و در جهت اجرایی شدن آن گام های موثری برداشته شود .

اشتراک گذاری:

اشتراک گذاری در print