مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری،ضمن ابراز خرسندی از حرکتی نوپا درجهت رشد رونق کسب و کار در جامعه کوچک دانشگاهی از برپایی بازارچه تولیدات دانشجویی در دانشگاه خبرداد.
رسول شادنیا،هدف از برپایی این بازارچه را تقویت کارآفرینی و توسعه‌ی کسب و کار با وجود سرمایه گذاری اندک توسط دانشجویان برشمرد و افزود: به لطف خدا و استقبال دانشجویان بازارچه دانشجویی با۳۴ غرفه امسال به استقبال عیدنوروز میرود.
وی در ادامه ضمن اشاره به حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و شورای اجتماعی وزارت کشور،بیان داشت:این بازارچه با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تقویت کارآفرینی و با تأکید بر توسعه کسب و کار و اشتغال، با محصولاتی اعم از هنرهای تجسمی،گردشگری، سوغات و خوراکی های محلی، صنایع دستی، نرم افزارهای کاربردی، محصولات کشاورزی و… از ۴اسفندماه لغایت ۹ اسفند ۱۳۹۷ در محل سایت قدیم دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می گردد.