دومين جلسه دفاع از تز دکتري جناب آقاي علي اکبر شايان يگانه در روز سه شنبه به تاريخ 1395/07/13 ساعت 10 صبح در محل تالار دانشکده مهندسي نفت و پتروشيمي برگزار گرديد.

1

اين پايان نامه با عنوان “بررسی توانمندیهای غرب خراسان رضوی در احداث ژئوپارک و ارائه راهکارهای مدیریتی وحفاظتی آن”، راهنمايي دکتر محمد علي زنگنه اسدي و استاد مشاور دکتر ابوالقاسم اميراحمدي تاليف گرديد. استاد جعفر جوان از دانشگاه فردوسي مشهد، دکتر ليلي گلي مختاري و دکتر يزهرا قليچي پور از دانشگاه حکيم سبزواري داوري اين پايان نامه را بر عهده داشتند.

2

4

3

در پايان جلسه دفاع، دکتر حميديان رياست محترم دانشکده به همراه دکتر محمودرضا سلیمانی رياست محترم اداره میراث فرهنگی سبزوار به رسم يادبود هديه اي به دومين فارغ التحصيل دانشجوي مقطع دکتري دانشکده اعطا نمودند.

6