معاون مدیر آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری گفت، ۷۸۱ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی این دانشگاه در لیست نهایی قبولی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ قرار گرفتند.

مهدی ضیایی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه تصریح کرد : براساس لیست ارسالی از طرف سازمان سنجش آموزش کشور، ۷۸۱ نفر از دانشجویان سال آخر یا فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ­های مختلف دانشگاه حکیم سبزواری ، در لیست نهایی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ قرار گرفتند.

وی افزود: از این تعداد ۱۶۳ نفر از دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ۱۱۰ نفر از دانشکده ی علوم پایه، ۸۸ نفر از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، ۸۸ نفر از دانشکده ریاضی، ۸۵ نفر از دانشکده فنی و مهندسی، ۷۸ نفر از دانشکده جغرافیا و علوم محیطی، ۷۴ نفر از دانشکده الهیات و معارف اسلامی، ۴۸ نفر از دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی، ۲۵ نفر از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و تعداد ۲۲ نفر از دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی می باشد.

معاون مدیر آموزشی دانشگاه حکیم  با اشاره به اینکه در میان گروه های آموزشی از حیث قبولی در آزمون ارشد گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی با ۱۰۸ پذیرفته شده حائز رتبه نخست می باشد، عنوان داشت: پس از گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی، گروه های مهندسی برق، الهیات و معارف اسلامی با ۴۵ نفر در رتبه دوم و سوم و گروه آموزشی عمران با ۴۴ پذیرفته شده حائز رتبه چهارم شده است.