مدرس: محمد سعید نجفی، دکتری اقلیم شناسی دانشگاه تبریز

زمان برگزاری دوره: 7 تا 9 اسفند 1395

هزینه پیشنهادی: (آشنایی با لینوکس: 25 هزار تومان)، (آشنایی با WRF: صد هزار تومان)

حد نصاب تشکیل دوره: 10 نفر

تذکر: محل برگزاری کارگاه باید مجهز به اینترنت با سرعت مناسب و تجهیزات سمعی و بصری باشد. همچنین بهتر است شرکت کنندگان کلیه مراحل نصب و کار با مدل را بر روی کامپیوترهای شخصی خود انجام دهند. بنابراین همراه داشتن Laptop با پلتفرم لینوکس الزامی است.

نشست اول (10-12)

نشست دوم

(13:30-15:15)

نشست چهارم

( 15:30-17 )

روز اول آماده سازی سیستم ها آشنایی با لینوکس و فرامین آن

ادامه نشست دوم

نشست اول (تئوري)

نشست دوم

(تئوری/ عملي)

نشست سوم

(عملي)

نشست چهارم

( عملی )

روز دوم آشنایی با کاربردهای مدل ساختار مدل

نصب پیش نیازها

و نصب WRF، WPSو ARWpost

ادامه نصب
  نشست پنجم ( تئوري/عملی) نشست ششم (عملي) نشست هفتم (عملي) نشست هشتم (عملي)
روز سوم پیش پردازش و آشنایی با داده های ورودی

پیش پردازش و آشنایی با WRFDomain Wizard

اجرای مدل پس پردازش و پاسخ به سوالات  شرکت کنندگان

توضيحات:  براي شرکت در کارگاه تسلط به سيستم عامل لينوکس، همچنين تسلط به يک نرم افزار پردازش داده هاي رقومي هواشناسي (ترجيحاً GrADS) و آشنايي با مفاهيم پايه هواشناسي الزامي است.

تذکر: کلیه شرکت کنندگان نسخه های 15 و یا 16 توزیع UBUNTO و یا نسخه 22 و بالاتر توزیع Fedora را نصب نمایند. نصب بودن سیستم عامل لینوکس الزامی است. از آنجاییکه نصب لینوکس با مشکلاتی همراه است بهتر است توسط یک متخصص انجام شود و مدرس دوره به هیچ عنوان مسئولین نصب لینوکس را برعهده نمی گیرد.

تذکر: عدم آشنایی با سیستم عامل لینوکس، کاهش بازدهی کلاس برای شرکت کنندگان را در پی خواهد داشت که مسئولیت آن بر عهده مدرس نمی باشد.